Frode D

Medlem
 • Innholdsteller

  5740
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  91

Frode D vant dagen sist Mars 19

Frode D hadde mest likt innhold!

Om Frode D

 • Rang
  Low but not slow
 • Bursdag Juli 24

Contact Methods

 • MSN
  frode_dale@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Vestlandet
 • Kjøretøy
  '18 F80 M3 & '15 F31 316i

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Det gjorde seg veldig, bare det å få "skjermen" på hele undersiden gjør at bilen ser mye mer oppdatert ut.
 2. Hvilken bil er lysene fra? Jeg kjøpte originale LED fra E90 når jeg monterte OEM CSL bakluke, og kan ikke huske at jeg hadde problemer med de.
 3. Det er et rent VAG treff, men mange forskjellige merker kommer ned før treffet. Men flest biler er VAG.
 4. Jeg har 10cm på spissen av frontfanger på min og det er i godkjent høyde 😊 320mm senter felg til skjerm. Den er lavere under, men fortsatt praktisk høyde.
 5. Syns høyden ble fin jeg Lettere å se høyden når man har litt større felger
 6. Det er helt normalt at man må ta ut justeringsdelen for å justere høyden. Jeg pleier bare å løsne demperen i bunn og presse ned navet sånn at det frigjør justeringsdelen. Det er enklere enn å drive å knote med å skru på den med press (noe som står i manualet at man ikke skal gjøre). Blir spennende å se den med ny høyde og sommerhjul.
 7. Min gikk ned 10 grader med disse kanalene. Så det hjelper bra på ja. 👌
 8. Frode D

  Prosjekt F80 M3 LCI II

  Har du hatt frostvæske i luftanken i vinter? Høres ut som kuldeproblemer. Tårnlager er en annen sak da.
 9. Takk for det Den forrige var fin når den var ny, men den var rimelig dårlig passform på etterhvert. Sikkert pga høye hastigheter på autobahn. Enig der, og mye enklere på EU-kontroll også. Remus er jo godkjent.
 10. Haha ja, var flaks at jeg klarte å finne den! Leppen er kanskje litt smak og behag, men jeg digger den. Har hatt lyst på den siden første gang jeg så den. Hehe, sånn er det alltid på det forumet. Det er alltid noen som skal være komikere eller komme med negative kommentarer. Takker. DP ligger på hylla, så får egentlig se om jeg gidder å montere de eller ikke. Remus frister mer, og tror det blir nok lyd. Vi får se når det våres litt mer Skjønner. Leppen er min klare favoritt, og den ser bedre ut i virkeligheten enn på bilder. Et stort pluss er at jeg fikk 3cm mer klaring på fronten med denne, så nå kan jeg kjøre i den høyden som er på bildene uten å skrape nedi overalt. Det jeg liker med leppen er at den fremhever de harde linjene som M3-fronten har på sidene, og de forsvant litt med den forrige (og andre lepper som går helt ut på sidene). Takk for fine ord
 11. Finfin oppdatering forstår at det klør etter å kjøre nå.
 12. Ikke hver dag man blir "featured" på bimmerpost https://f80.bimmerpost.com/forums/showthread.php?t=1586812 Har ikke oppdatert så mye her i det siste, men jeg har kjøpt en Mode Carbon frontleppe, som jeg syns er prikken over i-en på bilen. Denne er i carbon men foliert blank svart. Nå føler jeg virkelig den er perfekt utseendemessig! Den gamle leppen var begynt å henge på ene siden og satt altfor lavt på fronten. Vurderer også Remus axle back eksos. Denne skal gi rimelig heftig og dyp lyd sammen med Active Autowerke midpipe. Har catless downpipes liggende, men er redd lyden blir litt for skrikete med de. S55 kan fort høres ut som en civic med rakrør....
 13. Frode D

  Prosjekt F80 M3 LCI II

  Hvilke problemer har du hatt? F80 er første bilen jeg har hatt feilfritt luftoppsett. KW sitt føles som coilovers.
 14. Siden våren er kommet til vestlandet 😁😎 9x20 et22 med 225/35 og 10x20' et25 med 255/30.