Frode D

Medlem
 • Innholdsteller

  5703
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  87

Frode D vant dagen sist Januar 10

Frode D hadde mest likt innhold!

Om Frode D

 • Rang
  Low but not slow
 • Bursdag Juli 24

Contact Methods

 • MSN
  frode_dale@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Vestlandet
 • Kjøretøy
  '18 F80 M3 & '15 F31 316i

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg skal i gang med å ettermontere NBT Evo i min samboers 2013 F30. Den har ingen navi fra før av, men har S654A DAB Tuner, S6NFA Music Interface For Smartphone og S6NKALink For Bluetooth And USB Device Jeg har fått tak i følgende deler:. EVO HU med dab+ og blå GPS-kontakt (antagelig ID4 siden det er fra en 2016mod). 8,8" skjerm. Touch controller, touch modul og Y-kabel. GPS-antenne. Skal bestille FSC-koder for å aktivere kart og andre funksjoner via https://fscmap.com/retrofit/ Og så må jeg få noen til å kode inn Service info på EVO HU. Er det noe mer som trengs for å få dette til å fungere? Enten noe mer som må kodes eller kabler?
 2. Enda en 🤤 Hehe, det er nå en stund siden nå
 3. Frode D

  Prosjekt F80 M3 LCI II

  Blir vel første i norge med CS-panser da? utenom original CS selvfølgelig
 4. Ja, den er litt for lav på fronten... Det blir nok en ny frontleppe som bygger mindre i løpet av våren. 😊 Takk 😁
 5. Jeg gikk over skinniteriøret i forgårs og renset både seter og ratt. Prøvde Herrenfahrt sin skinnpleie denne gangen. Virket veldig grei å jobbe med, rensen luktet ingenting men fuktighetskremmen syns jeg luktet litt surt under påføring. Produktene var lett å bruke og lukter ingenting i ettertid. Rattet var veldig glatt og blankt når jeg kjøpte bilen. Vanskelig å få med på bildet i motlys. Setene så veldig ren og fin ut egentlig. Etter 5 runder med rens på rattet og en på resten, samt fuktighetskrem. Mykt og matt 😊
 6. Kalipperen bak er kanskje ikke så stor, men det gjorde seg veldig med 330mm skiver kontra 300. Og så var dette under halv pris av M-sport. Må spare inn noen plasser 😅 Den gule stripen innvendig ble jeg fort vant til, og det er heller aluminiumsdelen som lyser opp når det er sol.
 7. Frode D

  dobbel eksos for f30

  På bensin passer de ikke rett på @StigJ, men på diesel er det bolt on. Enkel og billig oppgradering https://www.biltema.no/bil---mc/tuning/eksosanlegg/dobbelt-enderor-2000037519 Kan selvfølgelig kjøpe originalt BMW men det koster ~2500kr.
 8. Takk! Jada, masa. De er 10x19" et16 (et6 med spacer) 235/35 og 11,5x19" et35 285/30 Skulle egentlig ha 245 eller 255 foran, men pga spaceren så er det ikke plass til det. Håper på å få tatt turen til E30meet i pr Men er ikke helt bestemt enda. Haha, den er ikke til salgs uansett. Tusen takk!
 9. Takk Det som er kjedelig med 17" er at det blir ballongdekk. Da er 18" bedre, evt. 19 men det er så enormt dyrt med dekk. Takk! Ja, vil si det er det. Bruker så mye penger på bil at noen plasser må man "spare". Utseendemessig kanskje. 😂 Takk! Takk! Listene tenkte jeg i begynnelsen at ble litt mye, men syns de er fine nå som jeg er vant til de. Vurderte å ta de tynne listene på dørtrekket som er over ambient light og, men det dropper jeg. Uten listene så blir de gule bremsene litt malplassert føler jeg.
 10. De har vokst litt på meg og, men jeg har lyst på style 640 til neste vinter. lå ute ett i nærområdet men vi ble ikke enige om pris.
 11. For en måned eller to siden hadde jeg kjøpt inn alt av deler til å bytte bremser. 340mm M-sport foran og 330mm og kalipper fra 330d bak. Dette er samme oppsett som de første 435i er levert med så dette skal gi et balansert oppsett. Valgte dette kontra 370mm og 345mm M-sport pga pris og for å ha flere alternativ til vinterhjul. Jeg fikk et innfall og lakkerte jeg bremsene gul. Grunning, gul farge og 2k klarlakk. Har nå lagt en og en halv måned og fått på coating. Så til montering... Før og etter - foran: Før og etter - bak: Med tette vinterhjul synes de ikke så veldig. Men de lyser godt opp med sommerhjulene. All klaring er god klaring Jeg fikk jo gule BBS-logoer av dama til jul så det ble lekkert Jeg kjøpte også inn folie for å trekke over listen innvendig. Var veldig usikker på hvordan dette ville bli, men for 150kr var det verdt et forsøk. Resultatet syns jeg gjør at det blir en fin helhet. Tone siderutene, takspoiler og LCI-baklykter så er vi i mål.
 12. Takk for det. Dabber litt av her da det er lite respons mange av gangene jeg legger ut noe. Mye lettere med instagram da Men litt har da skjedd