Conquest

Members
 • Content Count

  170
 • Joined

 • Last visited

About Conquest

 • Rank
  Løytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  østfold
 • Kjøretøy
  BeMwE

Recent Profile Visitors

908 profile views
 1. Conquest

  E91 tappes for strøm Hjelp!

  Vet ikke.. Men jeg hadde en e39 som jeg brukte 22k på feilsøking (hos bmw hasle)(ble ant lurt) før de fant ut at det var vifta foran radiator som var strømtyven....
 2. Conquest

  Inspirasjonstråden

  Sånne felger hadde jeg og på 90 tallet! Se holder seg godt.. Innertier på design
 3. Conquest

  Vinterdekktest 2019

  Det fungerte dårlig... Må få forhandler til å måle fysisk, da jeg bare skal kjøpe to dekk, grunnet bmw slitasje på innsiden. Men takk for svar.
 4. Conquest

  Vinterdekktest 2019

  @E.H.D Utfra det jeg har sett her inne de siste årene, så er det du som vinner 1. plassen Dette er noe du har grep om.. Så derfor spør jeg deg i disse x-drive tider-- Finnes det noen oversikt over rulle omkrets på de forskjellige dekkmerker på nett. Tenker på oss/meg som bare trenger to nye dekk og vil handle etter omkrets.. På forhånd takk
 5. Se i speilet??Har du speil forover? Sivil og angiveri er noe drit, som burde avvikles. Men jeg ser at det er mange som likegodt kan reise kollektivt.. Gleden ved å tusle på tomgang er ikke så intrs. 1960, nå er du snart i kategorien gåstol.. La den yngre garde ha fokus på å kjøre bil gjerne for fort... (da har de fokus på bilkjøring) Farstsgrensen.. da er det teksting, mobil etc...)
 6. Det er jo fan, at de har så mange sivilbiler.. Hrmpf..
 7. Conquest

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Fornøyd med Gulf? Kjører den selv, men har ikke merket, eller hørt noen endring i motor! Vet mange med R6 bensin hører stor forskjell på ventil klakking.. (på båten kjører jeg Eurol olje, (samme som Aasbø vistnok skal bruke på sladdebilen sin. Men jeg er skeptisk.. Så en video på ytube, der de varmet opp bmw olje og castrol edge til 400 grader (ja, jeg vet det ikke blir så varmt i motor) Men originale Bmw olja ble sirup, mens Edge olja var helt fin..(Nå ble det mye skriverier her.. Sorry)
 8. Conquest

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Gikk litt opp i går 17.64 for Nitro diesel og 18.86 for 98V-power. Ble 1060,- for full tank. 😮 Det var dette Frp lovet skulle skje med de i regjering... hehe..
 9. Conquest

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Hei, det er visstnok en mer miljøvennlig diesel, enn vanlig biodiesel. Hva som er fjernet i den tør jeg ikke tenke på... 😮
 10. Conquest

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Hoved grunnen er at jeg er redd dieselpumpa (CP4) skal havarere på vanlig bio diesel. Det er også gjort tester, at den skal gi bedre effekt. (Fifth gear har tester lagt ut på utube) Bakdelen med denne type diesel, er at den aldri følger prisene når det er "billigere" enkelte dager! Denne er alltid dyr.
 11. Conquest

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Fylte nitrodiesel til 17.62 nesten 1100,- for full tank! Men Koser meg likevel
 12. Conquest

  danskiii's F10 525d

  Hei. Det er rart at Bmw Norge sier det. Jeg ble kalt inn av bmw Norge, og var og sjekket min egr kjøler i går. 11`mod.
 13. Takk for raskt og godt svar! Jeg hadde bilen på egr recall i dag, og fortalte kundemotaker at ingen mekanikere skal få lov å ha ringer på fingrene, eller verktøy i hendene, når de rører min bil. (følte meg vævla dust) Han skjønte tegninga hehe.. Neste er viechl sheck. Da skal jeg kreve å være med. De skal ikke "hogge og stikke" under bilen min.
 14. Jeg fikk også igjen bilen fra service med riper/ ant merker etter ringer på fingrene.. Brukte 4000papir og slipte det bort. Og skinnpleie etterpå. Ps: Hvor handlet du dempere? Jeg har sjekket hos GS nå, Og de skal ha 22k foran og bak, med lager/pute foran og lager og pute bak. OBS OBS… Dette er uten EDC......
 15. Hei. Litt off topic, men er prickbort utblandet whitesprite? Jeg helte over litt her nå, fra en 5L til en spruteflaske. Lukter og føles som whitesprit..