Benjiin1

Members
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

About Benjiin1

 • Rank
  Fenrik

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Benjiin1

  Rust i kanaler/jekkepunkter E34 :/

  Jupp. Hører rundt overalt, håper på finne noen etterhvert!:) takk for tipset
 2. Benjiin1

  Rust i kanaler/jekkepunkter E34 :/

  Okey, kjekt å vite
 3. Benjiin1

  Rust i kanaler/jekkepunkter E34 :/

  Heisann og god kveld! Er såklart godt rustne jekkepunkert og kanaler i min E34 disse må derfor skiftes. Jeg lurer på først og fremst på, er det her kanal(er)?: https://www.eurodel.no/fjaeringsmontering-klokkerholm-0057011 Hva kan jeg forvente å betale for en slik jobb? Må jeg til polen? Er det noen her inne som vet om noen som tar på seg slike jobber(under bordet) og som er flinke? (Østlandet) Takker på forhånd for svar
 4. Ok takk. Men hvis de er gratis, og gjør jobben, hvorfor i kjøper folk "scannere" osv. til mange tusen kroner? Med hvilken kabel anbefales egentlig? Har også skjønt utifra "sticky" tråden at biler før og etter 2000-tallet har forskjellige porter. Er det noen spesiell kabel hvor man f.eks kan ha en overgang, eller må jeg har flere kabler til forskjellige årsmodeller?
 5. Hei, har en del bmwr nå, og kommer sikkert til å ha flere i fremtiden så tenker det er greit å faktisk kunne lese feilkoder uten å måtte ta turen til BMW. Kjenner til folk med "generellle" diagnoseverktøy, men disse viser andre koder enn bmw spesifikke. Jeg har lest litt om INPA, ISTA og BMW scanner. Men er litt usikker på hva som er best egnet. BMW-scanner passer kun til noen type BMW'r og inpa og ista har mulighet for å diagnosere flere typer men har skjønt at ISTA er mye større program som krever mye harddisk plass, Er det noen nevnverdig prisforskjell? Har dere noen kjappe tips eller anbefalinger?
 6. Benjiin1

  Problemer med E39 540i 1999 (ABS/DSC) og dårlig lading

  Okey. Hva kan være verst tenkelig/dyreste utfall? Bytte den "geniale" vannavskjølte dynamoen, eller kan det være mer komplekse problemer?
 7. Benjiin1

  Problemer med E39 540i 1999 (ABS/DSC) og dårlig lading

  Takk for svar Autocom 1E: Feilkodene(oversatt fra svensk) bremsesystem sier: - Hasighetsgiver venstre bak: Ikke signal - 51 Trykksensor kabelfeil
 8. Hei Da er det feilmelding på ABS, DSC samt speedometer ikke fungerer. I tilegg lader bilen dårlig. Tror dere at det er en sammenheng? Mulig at det ABS modulen som har tatt kvelden? Takk!
 9. Benjiin1

  Hvor kan man få tak i folie

  Holder til i oslo
 10. Benjiin1

  Hvor kan man få tak i folie

  takk for tips!
 11. Hei Jeg øsnker å foliere interiørlistene i bilen. Men er litt usikker på hvor man bør kjøpe fra. Er det noen som har noen anbefalinger? Takk
 12. Noen her inne som kjenner en som kan foliere interiørlister på østlandet til en rimelig pris? Takker!
 13. Benjiin1

  BMW X6 - utstyr

  Bilen er fra statene. Har hatt US bil før og jeg opplevde faktisk ikke noe problemer med å få inn radiokanaler. Etter at Fm nettet ble lagt ned så er det vel like greit å innstalere dab+uansett.