Jump to content

OMyren

Members
 • Content Count

  91
 • Joined

 • Last visited

About OMyren

 • Rank
  Fenrik

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. OMyren

  Progressiv servo?

  Har en 530d, win WBA5K3106FGN99449 Er det progressiv servo på denne? Hydraulisk servo? Sikkert dumt spørsmål for mange, men spør nå alikevel.
 2. Har en F11 ,2015. Er det mulig å legge inn fotoboksvarsling? Evnt som en POI?
 3. Ja, stemmer. Takk 👍
 4. Står noe her, men klarer ikke helt å få tak i den tekniske virkemåten her. https://www.2addicts.com/forums/showthread.php?t=1174025
 5. Ja, er jo en mulighet. Men helt sikre er vi vel ikke, jeg skal forske videre å finne fasiten 😄
 6. Hei Ett lite spørsmål vedrørende de aktive dekk trykk sensorene i dekkne. Er jo som sagt en sensor i hvert dekk. Men hvordan i all verden skjønner bilen hvilken sensor som sitter hvor. Eks. , nå har jeg jo tatt av vinterdekkene og mikset disse og vet ikke hvilke dekk som var høyre / venstre / forran og bak. Når disse skal settes på igjen går jeg inn på idrive systemet og kjører reset. Hvordan skjønner systemet at dekkene er mikset om? Selv om jeg resetter systemet vet jo ikke bilen at dekkene er mikset om??
 7. OMyren

  F11 sporer

  Fikk på Falken FK 510 dekkene nå. Ikke noe sporing iallfall.Virker som gode dekk.
 8. Da fikk jeg kodet. Kjøpte en Vgate pro wifi på finn.no og brukte bimmercode app på iphone. Satte start/ stopp disable ved start , deaktiverte belte alarm og aktiverte visning av km/t i instrument cluster. Ingen feilmeldinger heldigvis.
 9. Takk for gode tips, ser en Enet og overgang til Lightning fåes for under 300 på Ebay. Men fikk nå tak i en Vgate Icar wi-fi, så blir å teste over helga med bimmercode app. Planen er da å sette «auto start stopp « off by default
 10. OMyren

  F11 sporer

  Tenkte å sette på Falken dekkene jeg har fått, neste uke. Men tok en liten tok en liten kjøre runde i dag ( Med 245-45-18 Bridgestone Potenza) dekkene. Har økt trykket fra 2.2 fremme til 2.4 fremme og fra 2.6 til 2.8 bak. Samt at temperaturen ute er høyere, rundt 3 grader sist og 7-8 grader i dag. Disse 2 faktorene gjorde kjøreopplevelsen mye bedre. Såpass mye bedre at jeg vurderer sterkt å kjøre dekkene en sesong til før bytte (5mm igjen) Så får heller ny dekkene lagres tørt og kjølig i kjelleren inntil videre.
 11. Tenkte å prøve Bimmercode app til ios, men finner ingen plasser å bestille adapter? Jada, de selger jo på amazon osv, men mye corona restriksjoner og begrensninger på sending. Er det ikke noe som virker på appen som kan kjøpes i Norge??
 12. Laster ned siste kart oppdatering til Bmw 5 nå. 2-2020. Men tar unødvendig lang tid og plass da hele West Europa lastes ned. Er det mulig å redigere / innstillinger noe plass på nedlastning så bare Norden lastes ned??
 13. Kom også over denne linken https://f10coding.com/how-to-disable-auto-start-stop/
 14. Ser det er forskjellige adaptere, hvilke skal jeg velge til Iphone?? https://bimmercode.app/adapters/
 15. Ser at her ble det brukt Bimmercode appen og Veepeak OBD II adapter. https://www.bimmerfest.com/forums/showthread.php?p=13168445
×
×
 • Create New...