lagunilla

Moderators
 • Content Count

  3140
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  53

lagunilla last won the day on January 8

lagunilla had the most liked content!

About lagunilla

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 05/22/1992

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  F80 M3 LCI II

Recent Profile Visitors

13520 profile views
 1. Bruker aldri jeans, heldigvis😅 Tusen takk!
 2. 🤩🤩. Veldig fornøyd med fargekombinasjonen!
 3. Veldig usikker. Den skal bort snart. Ja, kjøpt hos ny Bilia😁 Setene har kommet🙏 Litt skinnrens så skal de monteres på👍 Som dere ser så er setene fra høyrestyrt M4. Så her må mattesensor, modul, ledningsnett og sidedeksler flyttes over.
 4. Frankrike turen for i år. Oslo-Lyon-Paris 28 år og fortsatt stor av fan av Disney. Er vel ikke alene om det?
 5. lagunilla

  Fullt av feilmeldinger. Hjelp!

  Hjemme fra ferie på fredag hvis du ønsker å svinge innom Bilia på Skøyen🤓
 6. lagunilla

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Ikke stor fan av det selv. Ser de fleste med S55 motor (M3/M4 gruppa på Facebook) har omprogrammert bilene med Bootmod3 og satt det på max. Standard eksos på S55 bråker lite, og smeller ikke i det hele tatt.
 7. lagunilla

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Huleboer. M4 bråker jo ikke engang, men skjønner godt at du ikke liker lyden når du blir frakjørt av en💁🏼‍♂️ Smellet du klager på er såkalt "Pop and bang", selv en 316i kan omprogrammeres til å ha det.
 8. Lager i pumpa som kan gå er det eneste jeg vet om på disse kassene. Alt til BMW er svindyrt💁🏼‍♂️
 9. Service på DCT kassa: Sekundærfilter: Primærfilter: Magnet for å samle opp spon, rengjort: Alt påmontert med ny bunnpanne og bolter: Var ikke noe feil med kassa, men kilometerstand på bilen begynner å nærme seg 100 000 km, så greit å få slikt unnagjort før det skjer noe. Ingen olje varer evig. Prøvemontert CS bakluke spoiler lakkert i bilens farge:
 10. Beklager for at jeg ikke har sett denne før nå🙁. Setene så helt fine ut på bilder, men ble heller ikke informert. Synes sånne skader i interiøret skal nevnes på annonse eller på telefon. Denne hybriden har kommet for lengst og leaset videre til en familiemedlem Anywaay... Skjer lite, men en stor oppdatering er på vei😁! Har bestilt meg hvit Competition interiør til bilen, og gleder meg sykt mye! Hva synes dere om hvit interiør? Har også fått meg en skikkelig grom vinterbil. En E90 318i med registerhavari. Så her ble det overhaling av motor.
 11. H&R👍 Kan være behjelpelig med montering.
 12. Nope. Jordingskabelen til motoren sitter rett bak venstre motorfeste. Enkel måte å sjekke om det er den eller ei er å ta en startkabel og feste en på karosseri og andre enden på motor.