Jump to content

lagunilla

Moderators
 • Content Count

  3153
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  54

Everything posted by lagunilla

 1. Mye jobb å bygge fra xenon til LED. Du trenger lamper, moduler, bygge om kontakta, legge om ledninger fra FEM, kode og sørge for å ha høyere i-level enn 15-03-506. Festene er like.
 2. Håndtaket reagerer verken fra innsiden eller utsiden. Vært tilfeller der døra åpner av seg selv under kjøring. Gjelder forøvrig også 2-serie AT.
 3. Dørlåsene produseres før bilen.
 4. Det har vært kampanje på dørlås produsert fra Mars 2013 til April 2014. Sikker på at du får det dekt hos forhandler.
 5. Det er drivstoffrør. Bremserør sitter på motsatt side på E39 og er mindre i diameter.
 6. Det er fordi NAF overdriver testene sine noe jævlig og skremmer vettet av kundene.
 7. Noen ettermonterte sort grill på 7 serien på jobben. Gamle grillen er fortsatt i bruk.
 8. Går noe rykter på jobb om at DNB har tapt saken, men skal ikke si noe sikkert.
 9. Gratulerer🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼!!
 10. Veldig usikker. Den skal bort snart. Ja, kjøpt hos ny Bilia😁 Setene har kommet🙏 Litt skinnrens så skal de monteres på👍 Som dere ser så er setene fra høyrestyrt M4. Så her må mattesensor, modul, ledningsnett og sidedeksler flyttes over.
 11. Frankrike turen for i år. Oslo-Lyon-Paris 28 år og fortsatt stor av fan av Disney. Er vel ikke alene om det?
 12. Hjemme fra ferie på fredag hvis du ønsker å svinge innom Bilia på Skøyen🤓
 13. Ikke stor fan av det selv. Ser de fleste med S55 motor (M3/M4 gruppa på Facebook) har omprogrammert bilene med Bootmod3 og satt det på max. Standard eksos på S55 bråker lite, og smeller ikke i det hele tatt.
 14. Huleboer. M4 bråker jo ikke engang, men skjønner godt at du ikke liker lyden når du blir frakjørt av en💁🏼‍♂️ Smellet du klager på er såkalt "Pop and bang", selv en 316i kan omprogrammeres til å ha det.
 15. Lager i pumpa som kan gå er det eneste jeg vet om på disse kassene. Alt til BMW er svindyrt💁🏼‍♂️
 16. Service på DCT kassa: Sekundærfilter: Primærfilter: Magnet for å samle opp spon, rengjort: Alt påmontert med ny bunnpanne og bolter: Var ikke noe feil med kassa, men kilometerstand på bilen begynner å nærme seg 100 000 km, så greit å få slikt unnagjort før det skjer noe. Ingen olje varer evig. Prøvemontert CS bakluke spoiler lakkert i bilens farge:
 17. Beklager for at jeg ikke har sett denne før nå🙁. Setene så helt fine ut på bilder, men ble heller ikke informert. Synes sånne skader i interiøret skal nevnes på annonse eller på telefon. Denne hybriden har kommet for lengst og leaset videre til en familiemedlem Anywaay... Skjer lite, men en stor oppdatering er på vei😁! Har bestilt meg hvit Competition interiør til bilen, og gleder meg sykt mye! Hva synes dere om hvit interiør? Har også fått meg en skikkelig grom vinterbil. En E90 318i med registerhavari. Så her ble det overhaling av motor.
×
×
 • Create New...