Jump to content

opienor

Members
 • Posts

  101
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

opienor last won the day on February 15 2020

opienor had the most liked content!

Recent Profile Visitors

1650 profile views
 1. Låsepinnene i kaliprene bak satt dønn fast og ga seg ikke uten dødskamp og kyndig hjelp. Var helt umulig å ikke chippe bort noe lakk, men heldigvis fant jeg et firma i Litauen (på ebay) som blander lakk til M-kalipre. Ble langt fra fint, men fint langt fra😀 Viktigste er at det ble mye bedre enn det var. Fargen var i hvert fall en god match.
 2. Måtte ta bilde med en av tidenes råeste jagere i morges 😀
 3. De originale bremseklossene begynner å nærme seg endex etter noe banekjøring de siste par årene. Ikke så verst tatt i betraktning at de er fra 2014. Mulig det blir innkjøp av originale klosser til "resten av året", men først litt hissige greier😀: Endless ME20 kjøpt hos Gundersen Motorsport. Blir gøy, og antagelig en stor overgang å prøve disse her på bane. Frykter gulgrønne kalippere, men får ta det passe forsiktig. Planen er å installere når jeg går på fri til uka. Har prøvd å lese meg opp på hvordan man gjør overgangen til nye klosser smidigst mulig. Har skjønt det sånn at det er viktig å få av mest mulig av det gamle belegget på skivene (beholder de originale) slik at det nye belegget hefter lettere. Dette skal visstnok være viktig for å motvirke hyling også, så må vel frem med sandpapiret. Så blir det å prøve å kjøre dem inn riktig.
 4. Dette ble jo meget bra! Utrolig flott bil asså. Sånn blir det når man investerer så mye tid og kjærleik som du gjør. Bra jobba, og som vanlig moro å klikke seg inn og følge med😀
 5. Da er Garmin Catalyst på plass. Blir artig å teste denne. Gadgets er nå moro uansett 😀
 6. Nesten! Det er en Hightower. Med for tiden litt dårlig fargematching på dekk😁 Sykler du sti du også?
 7. Artig helg på Rudskogen! Som i fjor ble det litt å rydde opp i etterpå. Så langt har i hvert fall begge ABS-sensorene foran holdt😄 Ble en velfortjent vask i dag.
 8. Stemmer i med at det var hyggelig å møtes i levende live også😀 Og veldig flott X5 du har. Måtte beundre den litt før hjemturen i går.
 9. Det skal jeg gjøre😀 Hender jeg tar meg en tur utover gamle Drammensveien.
 10. Liertoppen på en lørdag. Da får parkeringsparanoiaen fritt spillerom😁
 11. Endelig litt mindre pollen så det går an å vaske bilen uten å bli skuffa en halvtime senere😁
 12. Du som har kjøpt den ja😀 Grattis med skikkelig grom M4!
×
×
 • Create New...