Jump to content

Frode D

Members
 • Posts

  5775
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  91

Everything posted by Frode D

 1. Min bil driver å låser seg opp og igjen når jeg skummer bilen, og har nøkkelen i lomma. Så det første du bør gjøre er å legge nøkkelen litt på avstand når du vasker.
 2. Ja, men den må tilpasses. Røret er for tykt og lengden er feil.
 3. Jeg blir oppriktig glad når jeg leser dette! Å kjøpe noe som er akkurat sånn man vil ha det, er helt fantastisk. Her har du grom bil i mange, mange år! Både lakkfarge og interiør er helt fantastisk!
 4. På svart bil er jeg enig at oransje er fint. 😊 - Klar for Europatur 💪
 5. Godt å få bort de frontlyktene. Men hvorfor ikke sølv/grå blinklys?
 6. Hvis jeg var deg, ville jeg kjørt skrått opp en bratt bakke, få å sjekke hvor det subber. Du kan dra et tynt papp-ark eller lignende mellom bue og dekk. Ser ut som at det er i overgang med fanger og skjerm det subber, og da er det ikke sikkert det er vits å valse. Heller slipe litt på innsiden der.
 7. Grattis med ny bil litt overrasket over at du valgte en med CCB. Blir det skivebytte slik som du planla på den andre?
 8. Det der var en skikkelig oppdatering. Jeg likte veldig godt at du flyttet over interiørlistene. De passer veldig godt sammen med høyttalerdekslene, og gir en fin kontrast. 10/10
 9. Toningen ble veldig bra, det ser jo likt ut som M3 CS baklyktene
 10. Jeg tror også at nye bilder hadde gjort seg i annonsen. Ser at renhold er nevnt over av @macrorain, så jeg gikk gjennom annonsen din for å lete etter feil, og det er mange bilder der bilen er skitten. For både meg og mange jeg kjenner er det fort gjort å tenke at hvis man ikke gidder å vaske bilen for bilder til annonse, så er det så som så ellers også. Spesielt når man kommer opp i høyere prisklasse så er det lett å bla forbi da.. Et eksempel er detaljbildet av eksosen, der bakfangeren er veldig støvete og eksosrøret er skittent inni. Ellers tror jeg at BRG kanskje er tungsolgt i Norge siden de fleste vil ha sort lakk og sort skinn. (kjeeedelig)
 11. Tusen takk, kjekt å høre. er veldig fornøyd nå!
 12. Godt å få den i bruk igjen ja 😊 skal du legge solfilm på alle rutene?
 13. Hehe, takk for det. Jeg syns den fungerer fint. Men veiene her er relativt greie og vanlige fartshumper er ikke noe problem. Den ser lavere ut enn den er, og høyden under er relativt grei
 14. Bak går hjulene innenfor, foran subber det av og til når jeg kommer skrått opp en bakke osv. ikke noe særlig å bry seg med.
 15. 1500 for nye Hex. De gule koster $200 for 4 pluss frakt. Finner ikke bare én...
 16. Enig der altså. Ja, det skal ikke så mye til 😏
 17. Mista hele mutteren, de som er i hel aluminium har en tendens til å løsne. Har kjøpt nye som har plastgjenger.
 18. Takker 😊 den er ikke så lav under. Hehe ja, men nå mista jeg en så gidder ikke kjøre med 3 stk.
 19. Ble ikke helt fornøyd med sånn det var foran, så endte med å bytte til 235/30-20 foran, litt mer camber og justere ned 15mm (kun foran). Nå syns jeg dette er en skikkelig fin daily. God påske!
 20. Men bør du fjerne kaldstard (cat heating cycle) når du fortsatt har katalysator?
×
×
 • Create New...