Jump to content

ST-Import.no - Lokaler i Ålesund


Guest
 Share

Recommended Posts

Etter et halvt års drift har det gått veldig bra med ST-Import. Nå har vi bestemt oss for å utvide virksomheten med eget showroom / butikk og lager. Lokasjon er ikke 100% bestemt - men det ligger an til at de blir i Moa-området, meget sentralt. Varesortimentet kommer til å bli utvidet på sikt, både Audi / VW og alt av deler/styling til BMW er på tapteten. Oppstart er ikke helt avklart, men håper det blir før jul. Dere som bor i området bør se frem til dette=)

:P

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jepp, det stemmer.. Svir med krona, men det skal nok gå bra. Lave priser SKAL vi ha uansett, og hovedvirksomheten blir fortsatt via Internett! Blir uansett et fint lokale med showroom og mye kult snadder til BMW ++.

Link to comment
Share on other sites

Hei!

Jeg skal utvide produktspekteret mye neste år, nå må jeg konsentrere meg om å få lokalene i boks, visst ikke har jeg ingen plass å lagre produktene. Hehe.

Til E60 blir det kun lykter, lister, griller og litt nips naps i første omgang. Håper å kunne tilby støtfangere der også, men pr. dags dato er det kun org. BMW som er noe å ha til E60 av slikt.

Link to comment
Share on other sites

Per dags dato får jeg ikke tak i det, men jobber veldig med saken. Har mye spørsmål mht. E30 Mtech deler osv.. så det er høyt på prioriteringslista!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...