Jump to content

Hvordan får eg lagt ned bakseta mine?


ArneHB
 Share

Recommended Posts

Har eit kjapt (og flaut) spørsmål men no er eg sikker på eg har leita heile bilen igjennom for å finne ut korleis eg kan få lagt ned bakseta i min e46 320 Ci Coupe. Bakseta er delt og det virkar som det er lagt opp for å få bakseta lagt ned, men finner f*** ikkje korleis eg får lagt dei ned. Nokon som kan sei meg korleis eg får lagt dei ned?

Har også eit anna spørsmål, eg har sett på bilder der folk har fått til å vridd speglene sine oppover, har prøva det samme på bilen min, men redd for å øydlegge spegelen så har ikkje tatt i. Er det nokon spesiel teknikk for å få vrid speglene? Kan være greit når ein skal på ferje eller andre plasser der speglene er utsatt. (Sånn som dette)

Link to comment
Share on other sites

Tror de fleste tolker det han skriver som om han mener seteryggene!

Er det nedfellbare seter pleier det å være veldig enkelt å se hvordan det gjøres.

For at speilene dine skal brettes oppover må du ha elektrisk innfellbare speil som bretter seg oppover (std. for elektriske speil på coupé??). Jeg har det på min sedan, men de bretter seg bare inn automatisk på vanlig måte.

Link to comment
Share on other sites

Er ryggen på bakeseta eg meinte ja :). Har sjekka rundt omkring for knapp eg kan trykke for å få ned seta, både toppen av seteryggen, hattehylla og i bagasjerommet uten å finne nokon knapp. Kan den være skjult bake noko? :-k

Eg rota litt baki bagasjerommet også og fekk pressa delar av handa bak seteryggen og kjente blandt anna ein stålbøyle der antagligvis mekanismen for å få lagt ned seta vil vera. Men finner ikkje nokon kanpp rundt der i bagasjerommet eller i bilen.

Eg har ikkje elektroniske innfellbare speglar desverre, tenkte det skulle gå uten at det var elektronisk også. ](*,)

Link to comment
Share on other sites

Ah der ja :oops: haha. Takk takk, utroleg at eg greide å oversjå det.

Var ikkje så vanskelig å vri speglane opp heller, bare å ta litt i og vri rette vegen. Tok ikkje i nok første gang for eg var redd å øydlegge, men er eit lite hakk som du må vri speglane ut av.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...