Jump to content

JAAS-e21 s38 turbo.


Guest
 Share

Recommended Posts

Her kommer info om min 82 mod e21 316 som nå fremover skal få seg en makeover. Blir og bygge en artig lett banebil med sveisa helbur og 2 stoler. Motoren blir en kopi av den som står i e30n altså en turbokonvetert s38b36 som skal rettstilles og flyttes en del bak i bilen. Målet er og bygge en unik og extrem bil som ingen har maken til.

Bilder av bil og diverse kommer :D

litt info om motoren: Overhalt, borret og planet b36 blokk med smidde cp stempler i 94borr og 8,5 i komp.ppf h-profilråder. Overhalt orginal topp med ppf ventilfjærer. Arp bolter der det trengs. ppf cooprering pakning.Jaas innsug med 90mmspjelt og jaas grenrør med 60mm wg og precision pt7175 billet. elektomotive tec gt sprut med 1260cc dyser. 2x 044 pumper med aeromotive btr, nuke y-kryss og nuke fuelrail.ppf dump.

Drivverk:omsveiset e39 530d zf girboks med 35mm aksel. 3-plata tilton. Mellomaksel fra e32 750.188 diff med sveis. e30 bakstilling med sviktaksler.

Understell: xyz supersport coilover kitt til e30 som blir tillpasset e21. modifisert e30 bakstilling.

e34 m5 bremser runt om.

Kommer mere info etterhvert. kom ikke på mere i farta. Felger kommer i posten snart og ble noen deilige ac snitzher(eller hvordan det skrives) Her er ett lite teaser bilde av di=) 8,5 og 9,5 17.

zdxpdsz7r6fwdpy1asmy.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 1 month later...

Har sjedd lite desverre. All enregi har gått til e30n. Måtte jo montere tremek tko600 på den og alt hva det innebærer. Kommer uppdate så fort det skjer noe=)

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Da er det på tide og bumpe denne tråden litt. Planen med denne var og kjøre sugemotor. Men de er jo ikke like gøy som en hysterisk turbomotor med litt for mye hk så planene sklei som vanlig ut.. her er ett par teaser bilder på hva som har skjedd:

Som dere ser blir motoren rettstilt og flyttet ca 30cm bak.Dette pga e21 har mongo vektfordeling allerede med m20 motor.

s4zs8frig9ti6gf938sr.jpg

c7bvutoxownp2jrkv8t0.jpg

Mere kommer ettervert.

Link to comment
Share on other sites

ja det syns jeg. Liker hysteriske biler som spinner alle gir jeg. :) Men skal ha enn litt mindre og mere efektiv turbo på denne da.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...