Jump to content

Hva er denne til? speedometer, abs, antispinn etc funker ikk


Efen
 Share

Recommended Posts

Her om dagen begynte plutselig speedometeret, abs'en, antispinnen, fikk motorfeil og sånt sluttet og funke. noen som vet hva årsaken kan være? skjedde helt plutselig alt samtidig.

Men lurer på om det kanskje kan ha noe med en føler eller noe sånt som jeg klarte og kjøre av her om dagen. Har bilde av hvordan den ser ut. Den ligger på høyresiden bak frontfangeren. Fant ikke ut hvor ledningene gikk heller, men det er ikke til noen av lysa på fangeren.. tviler på det har noe med fangeren og gjøre. Så den er jo borte hos meg, Vet noen hva den er til? eller som eventuelt har en sånn som jeg kan få kjøpt? :)

m0y9fvaq9f6t698mp9vh.jpg

bq3urzpaae38z6wxxgbc.jpg

Link to comment
Share on other sites

aha..

men hvorfor begynte plutselig speedometeret, ABS'en, antispinnen og funke?, også fikk jeg motorfeil... :/ alt skjedde helt plutselig og samtidig..

kan det bare være en sikring? noen som har noen forslag?

Link to comment
Share on other sites

Hei... Hadde det samme på min E 39 for noen måneder siden... Det var en dag det var kalt i været og regnet, før det ble sol og varmere... Viste seg at det var kondens som slo inn på disse feilene.. Altså kondensen påvirket speedometeret og antispinn etc. Fikk satt bilen min i garasjen som er oppvarmet. Lot den stå et døgn slik at bilen fikk tørket skikkelig opp, og har siden ikke hatt feilen. Bilen skal jo tåle temperaturendringer, men vi snakker jo om grisekalt, til normalt mildvær, så kanskje dette er årsaken? Pr

Link to comment
Share on other sites

hmmm.. var ikke det som var feil på min :( funker fortsatt ikke:(

noen som har noen forslag til hva det kan være? er det kanskje bare ett relee som er defekt? eller går ikke på samme krets?

Link to comment
Share on other sites

hmmm.. kanskje det er det..

noen som har noen flere forslag? skal skru i morgen, så hadde vært fint å hatt flere ting å gå ut ifra:) sjekka alle sikringene, de var like hele, og jeg prøvde med kontakt spray til kontakta til instrumentet, men det hjalp heller ingenting

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...