Jump to content

Tungstarta E39


umotorsport
 Share

Recommended Posts

Har en 97. 520iA, igår stoppa bilen helt plutselig etter at jeg hadde starta den, kinnet den en stund så starta den. Idag tidlig så ville den ikke starta i det hele tatt, venta noen timer og prøvde igjen og da starta den med en gang. Utover dagen så har den vært litt tungstarta og lugger ved gasspådrag. Regner med dette er kam og veivsensorene som fjusker, men har kjørt diagnosetest på den og får ikke feilmld. Hva tror dere som er feil? Kan det være noe annet som gjør det?

Link to comment
Share on other sites

Kunne høres litt ut som ruskk i bensinpumpen. Hadde noe av det samme med min e39. Måtte under å slå på båndet rundt tanken for at den skulle starte. Var bare den dagen. Har kjørt i et år nå uten at det har skjedd igjen

Link to comment
Share on other sites

Ingen som har noe tips? Har nå prøvd og ta av kontakta på lmm, men ingen endring i gangen på motoren. Får ikke feilmld på den heller å det er jo rart for motoren vil jo gå styggt viss kontakta på den blir tatt av, så virker som den ikke funker.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Lite respons her. Skifta kam og veivsensor og da starta bilen med en gang. Gnagd hull på ledningen til kamsensoren der de er stripsa fast under innsuget pluss at alle ledningene var sprøe under gummihylsa ved kontaktene.

Håper du kjøpte orginale sensorer, de uorginale har jeg skiftet flere av da de ryker etter hvert.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...