Jump to content

GS Bildeler Vs. Koed


TonyHolt
 Share

Recommended Posts

Har selv begynt å handle på gs. da jeg syns prisene på org. deler ikke er så stor forskjell på.

På gs får jeg 15% rabatt med bmwccn medlem og da blir prisen ca. lik som koed.

alt er billigere på koed pga. det ikke er originale deler, men kjøper du originale deler der så blir prisen den samme viss ikke dyrere.

Link to comment
Share on other sites

For min del er det snakk om service vs ikke service. Servicen befinner seg selvfølgelig hos GS!

Og den befinner seg ikke hos koed mener du?

Ikke i like stor grad som hos GS. Men, det er jo min erfaring! Jeg betaler gladelig en liten slant ekstra for å få forklart, vist og bli gjennkjent hver gang jeg tar handlerunden min der.

Jeg vil også nevne hvor raskt de leverer. De har flere ganger måtte bestille fra danmark/tyskland, får som regel en SMS dagen etter om at varen er ankommet og kan hentes. :applause:

Så for min del er det ikke tvil. GS fremfor Koed, og sånn kommer det nok alltid til å være for meg :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg kan ikke si jeg sitter igjen med det samme positive inntrykket etter å ha mailet dem. Nå skal det jo sies at jeg er mye mer glad i å faktisk ta turen innom en ordentlig butikk, fremfor nettbutikk. Ligger nok litt i det også.

Link to comment
Share on other sites

koed har også en online kontakt sak på nettsiden som virker på samme måte som msn messenger nesten. veldig fin funksjon. har fått mye hjelp der. veldig god service. og jeg bestillte en fremskjerm til E38 og baklykter mandag kveld. de hentet jeg på posten her hjemme torsdag formiddag.

så både service, priser og post er meget bra hos koed.

gs har bra service på tlf og i butikk som oftest. de er en del dyrere på det meste syns jeg. og nå har jeg prøvd å få pappirer på felger jeg kjøpte der for snart 2 år siden uten å få noe. spørt etter det i butikken i oslo. de hadde ikke der og da. men skulle sende. fikk ikke noe. så kontaktet morgan her på bilmmers. fikk en mail adresse å sende mail til. sendte mail. fikk et svar at det skulle ordnes snarest. så hørte jeg aldrig mer. så jeg ga opp etterhvert.

bortsett fra det et har jeg hat bra erfaringer med GS.

jeg bruker mest koed fordi prisene er bedre. service og post er ca likt. men koed pleier å være raskest.

Link to comment
Share on other sites

Vil si meg enig i at GS har MEGET god service ja. Ikke noe problem å få litt rabatter heller. Alltid hyggelige og hjelpsomme både på tlf og i butikken i Oslo. Sist jeg trengte hjelp med koding av nøkkel til min E46 søkte jeg hjelp her inne med en tråd, enden på visa ble å ringe GS som kunne informere om riktig fremgangsprosedyre, fremfor den jeg fikk her på bimmers som var feil faktisk :mrgreen:

Må nesten også nevne når jeg var ute etter nye 19" sommerhjul ifjor vinter. De hadde ikke hjula jeg likte i utstilling ennå, så jeg bestillte og betalte de usett. Men nevnte grundig for selgeren at jeg ville ha felger med "massiv "/støtte under kanten inox felgkant (pga dårlig erfaring med Ultralite som fikk masse bulker i inoxkanten bare av streinsprut), noe som ble lovet. Felgene kom, og så helt porno ut, men ved påmontering falt en hjulbolt ned på kanten og vips ble det en stor bulk i kanten. Selvsagt var det uaktsomt av meg å la bolten falle ned, men jeg synes jeg hadde gjort det helt klart at jeg nettopp derfor ville ha skikkelige felger med støtte under kanten. Felgene jeg fikk var hule, hørte det godt hvis man knakket forsiktig på kanten med neglen... Etter litt diskusjon fikk jeg igjen pengene for hjula, og kjøpte meg Beyern Multi i massiv alu fra Speedparts istedet. Har i ettertid klart å miste en bolt på samme måte ned på den polerte kanten på mine nåværende Beyern, og akkurat som jeg trodde, kun et marginalt knøttlite hakk :applause: Må nevnes at jeg er petimeter, så overdriver kanskje bittelitt :mrgreen: Men servicen gjør at jeg kommer tilbake :wink:

Edit: har aldri handlet fra Koed, kun erfaring fra GS

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...