Jump to content

Hvordan godkjenne en ferdig ombygd bil?


bmwelsker
 Share

Recommended Posts

Lag en seriøs søknad uten skrivefeil og god dokumentasjon på donorbil så er du på riktig vei. Om du har bilder fra byggeprosessen så er ikke det et minus heller. 318 til m3 har blitt godkjent før men er vanskeligere pga. vektproblemet. Du må ikke overstige totalvekten inkl 75kg pr. passasjer og den reelle vekten av M3`n.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Hva om du sender søknadden etter du har satt i ny motor og de sier nei? Mulighet til å søke en gang til, eller må du bygge alt tilbake igjen...

Regner med du kan søke igjen. Men med mindre du har fikset det som fikses kan, så får du vel neppe plutselig godkjent når du ikke fikk det sist

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Jeg ville ikke nevnt i søknaden at bilen allerede er ombygget! Hvis du får ja, så opplyser du saksbehandleren din at bilen allerede er ombygget og ber om råd. Du vil få en del retningslinjer når søknaden blir godkjent, men vekten kan være greit å undersøke på forhånd. Jeg mener det er et viktig moment ved selve søknaden. Å kunne dokumentere hvor motor kommer fra er også ganske viktig, for å bekrefte at det ikke er tyvgods ol.

edit: Du skal egentlig vise bilen orginal på forhånd for å bekrefte bilens identitet og om bilens stand er forsvarlig å bygge på. Begge disse tingene ser jeg ikke problemet med å gjøre i ettertid. jeg TROR det skal gå fint selv om bt er alvorlig trangsynt.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...