Stonescream

Medlem
 • Innholdsteller

  1599
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Stonescream

 • Rang
  Generalmajor

Profile Information

 • Interesser:
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Stonescream

  BMW G31 ryggekamera og skitt

  Kamera på vår F34 sitter litt under en kant på bakluka, men det blir rusk og rask der. Unnskyldning på å holde bilen ren De har nok sett sitt snitt i å spare noen kroner. Billigere dette enn å legge en slange til feks en dyse.
 2. Stonescream

  Brann BMW i8

  Det virker helt rart at de påstår at det er "normalt" å måtte etterfylle kjølevæske. Det er jo ikke akkurat Ad Blue og dieselbil vi snakker om her. Varsellampene burde blinke om de brydde seg om jobben sin på verkstedet. En bil skal bruke drivstoff, fint lite annet.
 3. Stonescream

  Alpina b10 biturbo resturering.

  For en som hadde 520i og bare drømte om V8 front, er det ekstra spennende med slike tråder. Lykke til videre og fint du holder koken oppe med både fremdrift og bildedeling
 4. Stonescream

  E34 ///M532i S54, reborn

  Flott bil og fint stykke arbeid.
 5. Stonescream

  USB C støtte i BMW F31?

  Min samsung S8 med usb c kobler opp på min F34 fra 2013. Ikke like fint som ios selvfølgelig - men det går i hvert fall så vidt.
 6. Stonescream

  Brann BMW i8

  Høres helt forferdelig å komme i en slik situasjon - håper det løser seg til slutt.
 7. Jeg kjøpte fra denne siden til min 2013 F34 ( Gikk fra tidlig 2013 kart til 2018 versjon 2 uten større problemer ) http://bimmernavi.net
 8. Stonescream

  Subwoofer i E46 Touring

  Kanskje ikke helt svaret du er ute etter, men jeg vurderte lenge å kjøpe tilpasset kasse for E39, men jeg endte opp med å kjøpe en 10" subwoofer med lav byggehøyde ( 8-9 CM) og så kjøpte jeg en liten kasse for 8" og lagde åpningen litt større. Dette hjalp mye på lyden og når jeg ikke monterte den "fast" i bagasjerommet var det enkelt å bare ta den ut om jeg trengde plassen de få gangene det var nødvendig. Stort sett ved transport av lengre ting. Elementet trengde nesten ikke kubikk og kassen ble så liten at det var mulig å dra på vinterferie med alt av skiutstyr og klær for 2 voksne og 1 barn.
 9. Stonescream

  F34 og S216A Hydro steering-servotronic spørsmål

  Jeg er usikker på om det er relatert, men jeg snakka med Bavaria support ang om der lå noen Recall på bilen min ( En 2013 320i ) da jeg har noe oljerøyk om bilen står en stund. Da nevnte han at der var en recall på noe med styresnekka. Det er ikke at du har problemer med den? Kan være greit å sjekke ut? Jeg har dessverre ikke noe mer detaljer rundt dette. Jeg gikk fra E39 til F34 og har ikke tenkt noe over styringa på min egentlig.
 10. Stonescream

  Eiriks E38 740iL

  Mulig han skal bygge om til luftdemping?
 11. Stonescream

  Vannlekkasje X3 E83 2007

  Dreneringskanal for evt takluke, hvor ligger de?
 12. Stonescream

  Eiriks E38 740iL

  Fint at noen fortsatt tar arbeidet med å lage slike detaljerte tråder med flotte bilder og "småtips i hverdagen". Blir spennende å se hvordan den blir til slutt
 13. Stonescream

  Tilfeller av mye røyk ved oppstart F34 n20b20

  Snakka med teknisk support på Bavaria i dag og det lå ikke noe recall eller informasjon rundt dette på bilen i systemene han navigerte i. Derimot noe på styringen, så det må man få ordnet når bilen skal ha ny bremsevæske i løpet av november. Fikk beskjed om å ta opp dette med røyk ol med de jeg da tar kontakt med.
 14. Stonescream

  Tilfeller av mye røyk ved oppstart F34 n20b20

  Takk for innspill. Har ikke hatt mye tid til å sjekke så mye mer rundt dette, men lagde en liten filmsnutt som viser hvordan det er etter at bilen sto ei lita uke siden sist bruk og sendte til Bavaria for å høre om dette er noe de har vært borti tidligere. Filmen ble av ukjent grunn feil horisontal/vertikal, men men Oljeroyk.mp4
 15. Hei, Har ved 2 anledninger hatt mye røyk ved oppstart av bilen etter at den har stått stille en stund. ( feks ikke brukt på ei lita uke ). Nå sist var vi på langtur forrige helg og så sto bilen til lørdag når vi skulle på tur igjen. Mye tykk røyk som lukter ille som etter hvert bare blir "vanlig" eksos. Har forsøkt å lest litt på nett og kommet over noen tråder som denne: https://f30.bimmerpost.com/forums/showthread.php?t=1155261 Videoklippet ser litt ut hvordan det har sett ut på vår bil - det er en "poff" og så blir det OK etter litt tomgang. Er dette noe som noen her inne har vært borti noe tilsvarende? Bilen er fra 2013 og ikke gått mer enn 63 000 km.