Jump to content

m51d25 spørsmål!


bergeee
 Share

Recommended Posts

"Vanos" satt og tenkte på andre ting, fixsa nå.

Gjør i prinsipet alltid motsatt av det staten anbefaller. Så jeg ble aldrig veiledet til og kjøpe diesel bil. Som nå helst skal høgges. Men har en e28 524td som de fleste ikke komer til og se baklysa på(mekanisk pumpe).

Link to comment
Share on other sites

Det som helt sikkert passer overens er selve blokka og toppen, altså du slipper å åpne motoren. Bunnpanna har faktisk også sumpen i forkant på både E34 og E38. I og med at du har en komplett motor fra før (eller?), flytter du bare over det som ikke er likt, som f.eks. motorfester, servopumpe, ac, LMM, div. rør/slanger osv. Litt usikker på dieselpumpa, men muligens det holder å bytte den elektriske komponenten som sitter på siden av pumpa. Altså den med en rund kontakt på. Den måtte hvertfall byttes på en E39-motor som skulle monteres i en E34 har jeg blitt meg fortalt av noen som har prøvd det.

Ikke sikkert du ble noe klokere, men alt avhenger egentlig om du har en komplett motor fra før å plukke utvendige deler fra :)

Link to comment
Share on other sites

har helt komplett motor:) så blir og sette over det meste, kan noen gi meg en liten forklaring på hva jeg trenger og bytte fra pumpa?:) drar og henter motoren på mandag. så håper på og få den i bilen på tirsdag eller onsdag:D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...