Kennethe34

Medlem
 • Innholdsteller

  2558
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Kennethe34 vant dagen sist Oktober 23 2016

Kennethe34 hadde mest likt innhold!

Om Kennethe34

 • Rang
  Generalløytnant

Profile Information

 • Interesser:
  Tromsø
 • Kjøretøy
  Bmw F36 420i & Passat all

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Merkelig, er du 100% sikker på at det er brilleforingene som knirker da?
 2. Bare for å tilføye i bil og barn diskusjonen 😛 F36 og ett barn med stol og vogn osv fungerer helt ok, kan ikke tenke meg at en F80 fungerer noe dårligere
 3. Kennethe34

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Jobbet selv for Bmw før, der takserte Bmw teknikere eller internbil teknikere bilene ved endt leasing. Samtlige riper som ikke kunne fjernes med polering ble notert i tillegg til ellers slitasje. Selv anser jeg meg som meget nøye med bilene mine, men aldri i verden at jeg kunne hatt en bil i 4 år uten at en eneste liten skavank dukket opp. Alternativet er jo såklart å lakkere eller bruke disse bulkmagikerne før endt leasing. Etter å selv ha leaset i 1,5 år vil jeg ikke gjøre det igjen. Får ingen fradrag på skatten for renter, fikk 25% moms på årsavgiften i tillegg til å sitte led bekymringen om regningen etter endt leasing. I hovedsak disse tingene som gjorde at jeg kjøpte ut min bil.
 4. Kennethe34

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Alt utover swirls er unormal slitasje, dvs alt av riper og bulker. Trekker fort 5000,- pr ripe og pr bulk. Er vel samme innvendig, alt som ikke et bruksslitasje (dype riper, skrammer, rift i seter etc). Tror ikke jeg hadde turt leasing med unger i bilen, hadde heller ikke turt å parkere noen plasser med bilen 😛
 5. Driver å skal gjøre bilen klar til ferietur, blir ca 300mil med campingvogn Skal inn på service den 31. Juli for oljeskift og bilkontroll. Skal også bytte tennplugger og kupefilter, men dette tar jeg selv. Føles litt rart å læmne Passat alltracken hjemme når man skal kjøre langt med to voksne, en på ett år og en valp 😛 Tror/vet forøvrig at Bmwn gjør jobben ganske mye bedre, greit å ha litt motor når man drar campingvogn.
 6. De første foringene du har bilde av (brilleforinger) er kuler bak mansjettene. Skal du ha en midlertidig fiks av de så stikk ett lite hull i mansjetten og bruk ett forlengerrør på sprayboksen (pleier å følge med wd40 feks) så får du smurt innsiden, for det er den som knirker
 7. Her kommer bilder fra kjøringa Alle bilder er tatt og kjøpt av www.picman.co.uk Av en eller annen grunn ble bare to av bildene i full oppløsning etter opplasting, vet ikke hvorfor.
 8. Flotte bilder! Den GTR’en var sykt grom, sikla mye på den!
 9. Pilot sport 4 er jo en sikker vinner mtp kjøreegenskaper og støy kombinert, er dog noe usikker på om du får disse med stjernemerking. Hadde jeg hatt xdrive ville jeg ikke kjøpt dekk uten stjernemerke, fryktelig dyrt når fordelingskassa ryker (og det skal ikke så mye til).
 10. Jeg har goodyear eagle f1 i 19 toms rft (samme felger som deg og faktisk). De støyer noe helt grusomt, verre enn piggdekkene jeg har på vinteren 😛
 11. Da var sommertreffhelga over for denne gang Trakk vogn ned dit (ca 10 timer kjøring) å fy for en grom trekkbil dette er selv om den bare har lov å dra 1400kg! Bilen fungerte over all forventning på banen med de siste oppgraderingene, lå så og si helt likt med E46 M3 fra 70-160 på langstrekka! Til neste år må målet bli å dra fra Må oppgradere bremseklosser, ble svamp etter ca 5 runder med full pinne, trenger også bedre dekk siden de ble for varm omtrent samtidig som bremsene. Ellers planlegger jeg downpipe med racekat og 28i eksos fra downpipe til bakpotte (halv tomme større). Som vanlig tar jeg ikke nok bilder, men legger ved de få jeg tok. Venter også på noe bilder fra Picman på epost som er fra kjøringa, disse kommer senere.
 12. Kennethe34

  X3 F25 - dashbord lyser som juletre...

  Mener å huske at det var en teknisk aksjon på å bytte den delen på alle bilene som hadde den gamle da jeg fortsatt jobbet med Bmw (3 år siden ca)
 13. Kennethe34

  X3 F25 - dashbord lyser som juletre...

  Hvis reparasjonen tar over en uke har du krav på leiebil ref forbrukerkjøpsloven Og i den standen bilen er nå er den vel egentlig ikke å regne som kjørbar.
 14. Kennethe34

  X3 F25 - dashbord lyser som juletre...

  Hvis en død styreenhet tar ned hele busen så vil du få maaaange følgefeil ja. Bare å få den på verksted
 15. Legger ut ett par bilder av krok og våt Swisswax 😍