Jump to content

EspenV

Members
 • Content Count

  128
 • Joined

 • Last visited

About EspenV

 • Rank
  Løytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Akershus
 • Kjøretøy
  E24

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Synes man kan legge ut alt mulig bmw relatert jeg. Skader ikke med litt spørsmål eller diskusjon rundt diverse tema. Får håpe du får den fikset fra verkstedet til uka.
 2. Ja automatkassa er relativt tung. Men vekt messing er det bare konverteren på e32 som er større å tyngre en e24 orginalt. 4hp24 kassa er like stor å tung som 4hp22 kassa som er brukt orginal på e24. Så vekt forskjellen på en standard e24 auto å min burde ikke vere så stor. Men den dagen jeg veier bilen får vi se om jeg har tenkt riktig 🤔 Jeg er også veldig spent på lydisoleringen. Første gang jeg går så grundig til verks med isolering.
 3. Jeg håper vertfall det. Målet er å få ned all støy, også eksos lyd som går gjennom bilen å inn. Tanken er at jeg heller skal dra ned ruta når jeg vil høre litt golyd fra motoren.
 4. Hehe er flere små ting som jeg tenker å rette/endre ved en senere anledning. Nå er noe av tanken at jeg en gang må få det ferdig nok til at det kan brukes litt.
 5. Takker. Begynner å se ut som en bil innvendig nå snart.
 6. Fått inn en av fram setene og laget meg en ny stoff bagasjerommatte fra diverse biltema ting. Men fargen ser veldig OEM ut. Men usikker på om jeg skal bruke stoff eller gummi matte i bagasjerommet. Stoff er penest men gummi er så mye mer praktisk. Håper på at fedex leverer sete rail til passasjer setet tidlig neste uke så jeg kan få inn den også.
 7. Fått satt in resten av musikk anlegget i bilen. Fått spilt litt musikk å er veldig fornøyd med lyden. Å gleden av fult fungerende trådløs Android Auto. Laget meg en holder til forsterker i 22mm gulv spoon. Som jeg malte med noe rest hus maling før jeg trakk den i biltema høytaller teppe. Fargen å stoffet i mørk grått biltema høytaller teppe er nesten helt likt med orginal stoffet til bagasjerommet. Har isolert opp hele bagasjerommet med først ordentlige lyd matter å tilslutt biltema skum matter sånn at gulvet blir ca flatt selv om jeg har diff forsterking gjennom gulvet å opp i bagasjeromet. Skjert ut en MDF plate til å ligge over batteriet som er i restene av reservehjul brønnen. Lagt skum på begge sider av plata. Men finner ikke orginal bagasjerom matten min så har klipt til en biltema bagasjerom matte i gummi foreløbig. Synes stoffmatte er penere men gummi matte er mye mer praktisk.
 8. Driver å ser på bildene av demperene dine å blir ikke helt klok på det. Har du type 1/2 på den ene siden å type 3 på den andre? Er problemet at du ikke får av mutteren i forbindelse med topp lager bytte?
 9. Vekt skal gå helt greit. M70 er aluminium å ikke så mye tyngre en m30. ( kanskje 10kg) Alt av ac er fjernet å batteri er flyttet bak. Reservehjul er også fjernet. Så burde gå helt fint.
 10. Isolert mesteparten av bagasjerommet. Å prøvemontert de nye mattene. Bruker GLADEN AERO på alle flatene å noe biltema skum for å bygge opp så det blir flatt.
 11. Begynner å få sammen interiøret nå. Fått ryddet litt opp i alt av kablene som lå rundt. Montert opp 2 din spiller. Montert DAB antenne i bakrute siden vi lever i DAB elskende land. Bruker grunne "shallow mount" focal 5.25 høytalere foran i orginal plassering. Måtte lage litt ekstra plass siden orginal er 4x6. Diskanten er plassert høyere pekt mot lyttere. Mikrofon montert i dekselet til taklukemotoren. Ny batteri holder plassert på passasjer siden til instrumentene.
 12. Hoff ja. Koster å vere kar 🤪 Billigere med OEM men jeg ville ha noe annet så da blir det sånn.
 13. Ja de virker veldig godt laget. Tykke å gode så får håpe de holder resten av bilens levetid får billig var det ikke. Litt over 4k inklusiv porto
 14. Takk. Det er en type nylon som er relativt slitesterk.
 15. Fått nye matter til bilen fra USA. Svarte matter laget i nylon 6.6
×
×
 • Create New...