Jump to content

Pal Ostgard

Members
 • Content Count

  463
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Pal Ostgard

 • Rank
  Major
 • Birthday 04/05/1977

Profile Information

 • Interesser:
  Tjøme

Recent Profile Visitors

1235 profile views
 1. Neste år kanskje😛
 2. Da har jeg fått svar på min søknad om motorbytte til m20b25 og det gikk bra som også var forventet. Det eneste jeg må gjøre er at bremsene foran må opp fra de originale 255x22 skivene til 260x22 som E30 har. Noen som vet om komplette E30 bremser passer eller eller en annen kombinasjon? Antar at jeg kan ha større enn 260x22 også..
 3. Gått opp mye i pris siden jeg kjøpte den ser jeg..
 4. https://www.ebay.com/itm/331917666631
 5. Det er glassfiber ja,handla på EBay for lenge siden. Kan se om jeg finner linken😀
 6. Det er kopi,tilpasset og lakket så passer meget bra nå😀
 7. Da ble det Zender spoiler på bakluka,har vært veldig i tvil om den skal på eller ikke så har satt den på med dobbelsidige tape hvis jeg skulle ombestemme meg. Foreløpig syns jeg vel den kler bilen😀
 8. Skal se hvordan det blir når jeg får strekt og justert det helt ferdig,side lomma,håndtak,vindussvei osv skal jo på,så får se hvordan helheten blir da.
 9. Da har jeg fortsatt med dørtrekka foran men er litt misfornøyd med sy ferdighetene til han engelskmannen som har sydd sømmene,kan ikke vært helt edru😛 Har strekt og dratt for å rette det så godt som mulig,men kommer ikke til å bli perfekt,så får ta en vurdering når det er ferdig. Setene skal sendes bort til trekking,så får se om dørtrekka blir med der..
 10. Fortsatte litt med interiøret og har fått trekt om dørhåndtak og sidelommene til dørene. Neste blir selve dørtrekka.
 11. Da har jeg fortsatt litt på interiøret. Ble ikke perfekt,men bra for å være selvgjort😛
 12. I dag ble det dørlister og dørhåndtak😀
 13. Gjort litt i dag også😀,sideruter og lister på plass.
×
×
 • Create New...