Jump to content

Pal Ostgard

Members
 • Content Count

  433
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Pal Ostgard

 • Rank
  Major
 • Birthday 04/05/1977

Profile Information

 • Interesser:
  Tjøme

Recent Profile Visitors

1037 profile views
 1. Da er alt av bremse og bensinrør på plass og rompa begynner å ta form😀
 2. Litt opprydding i garasjen i dag,så da fikk bilen luftet seg litt i finværet😀
 3. Ser bra ut det motorrommet der Pernezz,jeg skal ha M20B25 så jeg skal beholde original ekspansjonstank og kanskje spylertank.Ser at du har lik radiator som jeg har kjøpt også☺️
 4. Da har jeg startet å pusle litt med bilen,har begynt å legge inn kabelstokken og skal bygge ny sikringboks som jeg skal ha inne i bilen og batteriet skal flyttes til koffertrommet ,så her har jeg laget litt ekstra jobb for meg selv😛 Hvor pleier man å legge strømkabelen fra batteriet når man flytter batteriet,noen som har gjort det før?
 5. Har et lite håp om å få den ferdig våren 2021,men det er mye jobb og penger som skal til før den er ferdig så vi får se hvordan det går.Blir jo motiverende å holde på nå i hvert fall😀
 6. Da er det bare å kose seg i Jula😀
 7. Da var vente tiden over☺️
 8. Ja,ble fornøyd selv😀 Endte opp med Mineral grey B39
 9. Trenger litt m20 deler til et motor prosjekt jeg holder på med. Trenger blant annet nye ventilstyringer,kamaksel 272,oljepumpe++ Hvor lønner det seg å kjøpe dette?
 10. Ja, angrer ikke på at jeg endelig fikk bygget garasje for å si det sånn:)
 11. Da var det lenge siden sist igjen gitt.. Garasjen er så godt som ferdig og bilen har kommet inn i varmen. Venter nå på at lakkeren skal komme på en befaring for å høre litt hva han vil jeg skal gjøre før han får bilen og få en ca pris på herligheten I mellomtiden har jeg begynt å få shinet opp diverse deler så det ligger klart når bilen kommer fra lakkering. På plass i ny garasje Litt støvete,men det begynner å ta form. Nylakka deler Ny Zender kopi spoiler.
 12. Det er vel en del BMW som har en sånn rund skrudd kontakt på ledningsnettet i motorrommet du kan bruke. Jeg har klippet ut en fra en E30 som jeg skal bruke på min E21.
×
×
 • Create New...