Pal Ostgard

Medlem
 • Innholdsteller

  423
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om Pal Ostgard

 • Rang
  Major
 • Bursdag 04/05/1977

Profile Information

 • Interesser:
  Tjøme

Nylige profilbesøk

673 profilvisninger
 1. Pal Ostgard

  M20 deler

  Trenger litt m20 deler til et motor prosjekt jeg holder på med. Trenger blant annet nye ventilstyringer,kamaksel 272,oljepumpe++ Hvor lønner det seg å kjøpe dette?
 2. Pal Ostgard

  BMW323i E21

  Ja, angrer ikke på at jeg endelig fikk bygget garasje for å si det sånn:)
 3. Pal Ostgard

  BMW323i E21

  Da var det lenge siden sist igjen gitt.. Garasjen er så godt som ferdig og bilen har kommet inn i varmen. Venter nå på at lakkeren skal komme på en befaring for å høre litt hva han vil jeg skal gjøre før han får bilen og få en ca pris på herligheten I mellomtiden har jeg begynt å få shinet opp diverse deler så det ligger klart når bilen kommer fra lakkering. På plass i ny garasje Litt støvete,men det begynner å ta form. Nylakka deler Ny Zender kopi spoiler.
 4. Pal Ostgard

  E 30 Under montering !

  Det er sånn det skal gjøres!
 5. Pal Ostgard

  danskiii's E21. 3D printet senter hex til OZ Vega

  Det er vel en del BMW som har en sånn rund skrudd kontakt på ledningsnettet i motorrommet du kan bruke. Jeg har klippet ut en fra en E30 som jeg skal bruke på min E21.
 6. Pal Ostgard

  bmwmaxi

  Da har det ordnet seg:)
 7. Pal Ostgard

  bmwmaxi

  Er det noen som har noe kontakt informasjon til han som kaller seg bmwmaxi her på forumet? Ser ikke ut som han er aktiv her på forumet noe mer,svarer ikke på PM heller.
 8. Pal Ostgard

  BMW323i E21

  Blir en trapp opp på endeveggen i åpningen til løftebukken og da blir det lager til deler/dekk osv der oppe. Tror nok også jeg skal ha kompressor og en del verktøy der oppe spesielt større ting som gjerdesag/kappsag og andre ting som tar mye plass og ikke blir brukt så ofte. Vil ha minst mulig ting nede som tar opp gulvplass,så kanskje det går an å holde litt orden også
 9. Pal Ostgard

  BMW323i E21

  Må vel innrømme at bilen har gått fra langtids prosjekt til evighets prosjekt egentlig, men har restaurert hus og de siste månedene har jeg bygde ny garasje/verksted også. Garasjen er ferdig utvendig men er en del igjen å gjøre innvendig før E21 kan begynnes på igjen. Nå er det båtlivet som gjelder,så blir nok høst igjen før det skjer noe mer er jeg redd. Bilen har allerede kostet en liten formue,så bilen SKAL fullføres på en eller annen måte.. Her er et par bilder av hobbyrommet til far
 10. Pal Ostgard

  danskiii's E21. 3D printet senter hex til OZ Vega

  Jeg har to tanker til overs,det er en del overflate rust på dem,men de var tette når jeg demonterte dem. Jeg har kjøpt nye,så jeg trenger dem ikke.
 11. Pal Ostgard

  Løftebukk i garasje

  Jeg har 260cm opp til taket,så må nok ha en åpning.. Er godt vant på jobben med å kunne gå under bilene,så krakk er nok uaktuelt Porten blir ikke noe problem da garasjen blir 7x10m og jeg skal ha bukken i den indre delen.
 12. Pal Ostgard

  Løftebukk i garasje

  Lagde åpningen i dag og ble en hel billengde ja
 13. Pal Ostgard

  Løftebukk i garasje

  Driver å bygger ny garasje som jeg skal 2-søyla løftebukk i. Jeg skal ha loft til lagring osv og tenkte derfor bare lage et hull over løftebukken slik at jeg kan løfte bilen helt opp,men er litt usikker på størrelsen på åpningen. Bredden blir vel som avstanden mellom søylene på bukken men lengden er jeg litt mer usikker på.. Tror vel ikke det er nødvendig med en hel bil lengde åpning for å få bilen høyt nok,er vel bare taket på bilen som må opp. Er det noen her inne som har gjort noe det samme? Mener å ha sett en sånn løsning i en prosjekttråd her en gang,men finner selvfølgelig ikke den nå..
 14. Du må bytte hele bærearmen,da bærekula er en del av armen.
 15. Pal Ostgard

  BMW323i E21

  Da står bilen lagret på en låve,i påvente av sitt nye hjem Har sett flere har lagt ut bilder av sine garasje prosjekter,så tenkte jeg skulle legge ut et bilde av hvor langt jeg jeg har kommet med min. Har fått sprengt bort masse fjell,støpt plate og satt opp Leca. Så nå håper jeg den snøfrie vinteren fortsetter for da blir det full fart med reisverket i januar.