Jump to content

Raymond86

Members
 • Content Count

  561
 • Joined

 • Last visited

About Raymond86

 • Rank
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Interesser:
  Husnes

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. For 4 år siden henta eg denne bilen som et restaureringsprosjekt som eg planla skulle ta 1 år. Nå er bilen greit ferdig og eg vurderer å selge den. Bilens regnr er: SR17436 Bilens km stand er : 288xxx (denne ser ut til å være ekte da speedoet ser ut til å høre til denne bilen og km stand på vegvesen viser noe de samme. (Bilen har vert avregistrert i 10år) Det er ikkje en orginal mt1 bil men styling kitet som står på er komplett og orginalt. Bilen har eg sveist rusten på. Alt av deler i understellet som kunne bærges av stål er sandblåst og lakket og montert nye foringer på. Alt av slanger og rør under er nytt. (Bremser, bensin, eksos ) Alt av bremser og foringer er nytt. Senkesettet er nytt (60/40) og dette har eg nettopp fått godkjent i vognkortet. Bilen blei og eu godkjent for et par veker siden. Det er satt på en nyoverhalt lamellsperre diff med 3.91 utveksling. Denne har nye lager osv. Er og lakka og ser flott ut. Bensintank er ny. Hjulstillingskontroll er nettopp utført. Servo tannstanga er nylig overhalt og alt av pakninger og tetninger er byttet. Bunnpanne pakning på motor er ny. Renska all gammel morro i panne og pumpe i samme slengen. Regreim, vannpumpe og alle kjølevansslanger er nye. (regreima blei bytta for 3år siden men kjørt omtrent 20mil) Orginale svarte hella i meget fin stand. Nye hella grøftelys. Orginale baklykter i helt ok stand. Mtech1 ratt i bra stand. Strøkent recaro houndstooth 0211 interiør med midtarmlen i baksete ryggen. Orginalt utstyr: Eletrisk takluke som virker helt som den skal. Eletriske vindusheiser men de er tregt på passasjer siden. ABS Servo Sperrediff 25% interiør kode 0211 Alarm og sentrallås Nytt batteri. Bilen har facelift m20b25. Nytt eksosanlegg. Rustfrie grenrør som går bak til ny orginal/kopi lyddemper og ny orginal/kopi bakpotte. Bilens orginale farge er alpinweiss og den fekk heil lakkering i samme farge for 2mnd siden ca. Bilen står på hartge replica felger eller gs privilige om en vill. De orginale bbs felgene med senterlokk har eg selvsagt men de trenger puss og lakk for å bli bra.
 2. har som kan sendes med post. Send sms til 99444028
 3. Har en delemotor som var gått 198 000før eg høgde den. Veit den har en død startmotor.
 4. Har en åpen diff. Mener den er 3.91 eller 3.46 er de vell. Kommer fra en 325. Holder til på vestlandet. Send sms på 99444028 ved innteresse.
 5. Eg har en slik som står pånen 520d. Denne virker. Send melding på 99444028 om innteress. Eller innpå her men sjekker sjeldnere her inne.
 6. Har e30 recaro.
 7. har. Send PM viss innteresse.
 8. har rattaksel ledd til servo. Har og en IX diff. Trur den er 3.91. Send PM viss innteresse.
 9. etter bytta av sensoren, som lot meg kjøre ferdig kalibrerings rutina så var de nok å ta hjulsstillingskontroll. Rekner med de blei litt rot der framme når eg løyste tannstanga. Alt endte bra her men faen greier og feilsøke på..
 10. Ja de er e39 touringer. Bare 525dat igjen nå. Motor er plokka i deler. Har endel igjen. Noe av de som er igjen: Nivåreg luftfjøring Svart sportskinn Rustfrie dører Multifunksjonsratt Speedo Radio
 11. Har 2 komplette biler som høgges. Ta kontakt viss du trenger deler. 530d har defekt girkasse.
 12. Ønsker å kjøpe sportstol til e30. Gjerne ein sjabbi med slitt trekk, men er den i noenlunde fin stand betaler eg mer. Send meg en pm om du har noe du vil selge
×
×
 • Create New...