Gå til innhold

Min bilstereo-tråd: e34 med 4x15" i vegg


Anbefalte innlegg

Bra med pågangsmot her!! Har du skrud det fast i noe stødig før du begynte kappe og støpe? Glassfiber har en tendens til å vri på saker når det tørker. :)

Fant jeg ut her om dagen også. Aldri merket noe særlig til det før, ,men denne tingen ville tydeligvis noe annet, så ble helt vridd over natta, så da var det bare å begynne på en ny:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke skrudd fast i noe nei, ligger bare på pappesken sin, hehe. Satse på at det går bra, ellers får jeg ta smellen etterpå. Har ikke tenkt på det rett og slett, selvom jeg har merka det noen ganger med støping dørpaneler på tynnere plater når du sier det.

 

Blir ikke noe kasse under dashen nei, bare en mdf-bit med akustisk demping rett under høyttalerne så de har noe å spille i mot.

 

Kassa er selvfølgelig fortsatt i bilen, 316 :) Den blir dog noen cm lavere etterhvert, må minske litt volum da det spiller enormt mye høyere nå med dørene åpne enn lukket. Den er støpt fast i bilen og skrudd fast i tre lag med mdf som igjen er støpt fast i hjulbrønnen, men ved en kollisjon vet jeg jo ikke hva vil skje. Jeg liker å tro at jeg ryker uansett hvis jeg først krasjer så hardt at baksetene flakser.

 

I dagens økt gikk det med 1,5kg glassfibersparkel.. Gleder meg til å begynne å slipe det :P
 
IMG_4639.jpg
IMG_4643.jpg
IMG_4644.jpg
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var derfor jeg har regna med at det går fint, siden det kommer originalt på biler. Kan jo umulig ha noe å si så lenge det er de originale instrumentene, men man vet jo aldri hehe.

Det blir kun luft opp på frontruta og ned på føttene :-) De andre har jeg aldri hatt noe bruk for, så ja, de driter jeg i :-) Blitt alt for forkjøla til å gjøre noe i dag desverre. Men update kommer så fort det er slipt litt sparkel ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...