Jump to content

316

Members
 • Posts

  17637
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

316 last won the day on December 20 2018

316 had the most liked content!

About 316

 • Birthday 11/22/1988

Contact Methods

 • MSN
  madz-_-@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.footballunlimited.net

Profile Information

 • Interesser:
  På riktig side av Mjøsa.
 • Kjøretøy
  BMW e34 520i

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

316's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1.9k

Reputation

 1. Heisann folkens! Her er det dødt for tiden. Bilen ble EU-godkjent hos den lokale bmwforhandleren høsten 19 uten feil og gleder oss til å ta fatt på ny sesong 😁 Hyggelig at du observerte oss oppi Rendalen, var en varm dag minnes jeg!
 2. Og maskinvask har han hatt råd til kan man si, og se.
 3. Synes ikke Birds Eye var så genialt da jeg prøvde det i Leafen. Mer opptatt av at det går an å hurtiglade flere ganger etter hverandre uten problemer med temperatur på batteriet osv 😝 Men av sånne «kule» ting så er det trådløs lading av mobil i Ioniq 👍 Og ventilerte skinnseter, det tror jeg blir digg.
 4. Skal IKKE selge e34 Fredrik, den blir i mitt eie for alltid. Jobber fortsatt i Oslo, og fruen tar førerkort nå så da er planen at hu for det meste bruker bilen mens jeg tar en del kollektivt ettersom jeg fremdeles har gratis tog enn så lenge. Sparer jo også en del utgifter i forbindelse med drivstoff og bompenger, gleder meg til å prøve. 👍 Bilene er veldig godt utstyrt og komfortable.
 5. Ja, Becker er absolutt high class 👍 Hva tror du om den nye bilen min Fredrik? Har bestilt Hyundai Ioniq EV 😎
 6. Slike Range Rovere er dritkule å se på, selv om det egentlig er en drittbil 🤪
 7. Sette inn dette i BMWen eller ikke? 🤔 I utgangspunktet litt for nytt men er jo absolutt en klassiker da, da jeg fant det på Finn så måtte jeg slå til.
 8. Jeg lånte Ioniq og kjørte kun 10 mil ca den dagen, men inntrykket var generelt veldig bra. Bilen er forholdsvis pen, hadde ganske godt og solid interiør og skramlet ikke overhodet. Hadde også lånt en Leaf noen dager før og valget sto egentlig mellom disse to dersom jeg først skulle prøve meg på en elbil. Leafen var mye dyrere, virket billigere innvendig, samtidig synes jeg Ioniq er vesentlig penere, er designet for å være aerodynamisk og man lider derfor ikke spesielt mye av at den har en del mindre batteripakke enn Leafen, da forbruket til Ioniq er mye lavere.
 9. Da har jeg bestemt meg for ny bil etter mye om og men, jeg droppet leasing og skrev kontrakt på en Hyundai Ioniq. Skal bli litt spennende å prøve elbil, valgte en passe billig en i første omgang om det ikke er noe for meg 😀
 10. I dag har jeg prøvd Porsche Panamera 4e-Hybrid, skal si det var et brukbart drag i bilen. Mye knapper og duppeditter, massasje i sete og greier 😂👍🏻
 11. Jeg bare elsker denne bilen, tilbakelagt min lengste tur med den så langt tur retur Skokloster slott rett utenfor Stockholm. Et helt gedigent biltreff med langt over tusen biler til stede, tok en time å komme seg ut på vegen der etter treffet i går 👍🏻 Måtte derfor tråkke på litt ekstra på veg hjem, så forbruket ble da 0,90 mot pene 0,78 på vegen dit. Alt i alt ikke dårlig for en M20. Bilen gikk ellers helt nydelig, ikke noe tullball.
 12. Den er ganske pen 👍🏻 Han kjøpte den i 1997, gikk som bruksbil i mange år før den ble parkert på låve og deretter restaurert igjen nå senere år.
×
×
 • Create New...