Sign in to follow this  
PGHagen

BMW E70 Vindusviskere virker ikke

Recommended Posts

Hei. 

Har en E70 08mod  hvor vindusviskerene og spylerpumpa virker sporadisk. 

Startet med at viskere gikk på auto og gikk over til å gå fortere av seg selv før de stoppet på topp,  Og etter en stund kjøring startet di igjen av seg selv og gikk normalt. 

etter neste stopp så ville de ikke gå igjen og gikk igjen dagen etter. 

Noen ganger virker bare spyleren, Prøvd å bytte rele. 

Noen som har vært borti noe lignende? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Var det slik med viskere når du aktiverte regnsensor eller intervall? Eller var det når du ikke gjorde noe i det hele tatt?

At pumpen ikke virker er ikke ukjent, og pleier å være pumpen i seg selv. Men bør feilsøkes videre, slik som ledningsbrudd eller feil på utgang på FRM. (Jeg mener det er FRM som styrer spylepumpen, men kan sjekkes på newtis.info)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Viskerene virker ikke på noen av innstillingene. tror at pumpen henger sammen med visker feilen. 

er det vanlig feil at det blir ledningsbrudd ved ratt stammen på disse bilene? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.