Gå til innhold

Westfalia ettermontering på E61 - Koding nødvendig?


bmwnorth
 Share

Anbefalte innlegg

Hei,

Har begynt å ettermontere avtagbart hengerfeste på min 2009 530xDrive M-sport med PDC. Bestilte komplett sett fra GS med BMW sitt originale koblingsett. (https://gsbildeler.no/tuning_og_tilbehor-tilhengerfeste/monteringssett_elektriske_deler_krok_original___1527546
Trenger dette å kodes inn i etterkant?
Samtidig har ikke GS lagt ved koblingsskjema for dette settet. Noen som vet hvor jeg eventuelt kan finne på nettet? Har kun funnet dette, men er usikker om det kan brukes.
file://

https___asapdealer.bmwgroup.com_eba_GetFileServlet_EDoc-2041576054.pdf

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Som oftest på ettermonterings tilhengerfester, så er det ikke meningen med noe koding, men bare ledningstyver her og der. Så derfor jeg spurte om kabelklips for å hekte seg på. De lange ledningene er kanskje for å hente strøm fra sikringsboksen fremme under hanskerommet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skjønner. Ja det gir mening også. Har bare lest at noen måtte hente strøm fremme til denne canbus boksen for å få den til å legge seg "død" når bilen er skrudd av. Leste det på en gammel tråd med en som hadde en 07 modell, men han brukte en kabel bake et sted.
Der fant du også installasjonsmanualen, igjen- Tusen takk for all hjelp. Rimelig fersk enda med BMW, men har tidligere kun vært Audi mann, men har begynt å like BMW mere og mere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...