Gå til innhold

VOGNKORT


stfoer
 Share

Anbefalte innlegg

  • 3 weeks later...
På 18.9.2023 den 9:18 PM, stfoer skrev:

Får man engelsk vognkort hos SVV eller må man selv oversette det, noen som vet?

Hei! Før du tar opp et Laanskan.com Norge, er det viktig å vurdere flere faktorer. Først og fremst, bestem hvor mye du trenger å låne og hva du skal bruke pengene til. Deretter, sammenlign rentesatser og lånevilkår fra forskjellige långivere for å finne det beste tilbudet som passer din økonomiske situasjon. Vurder også låneperioden og hvor lang tid du trenger for å tilbakebetale lånet. Det er mange typer lån tilgjengelige, inkludert boliglån, forbrukslån og billån. Velg det som passer best for ditt formål. Sjekk også långivernes omdømme, kundeservice og eventuelle gebyrer eller kostnader knyttet til lånet. Les nøye gjennom vilkår og betingelser før du signerer noe. Å være godt forberedt og informert vil hjelpe deg med å ta en klok beslutning når du låner penger. Lykke til!

 

I Norge administreres ikke engelsk vognkort av Statens vegvesen (SVV). Hvis du har et engelsk vognkort som må oversettes til norsk for bruk i Norge, kan du kontakte en autorisert oversetter eller en offentlig godkjent translatør som kan utføre oversettelsen. Den oversatte versjonen vil normalt bli akseptert i norske trafikkmyndigheter og forsikringsselskaper.

Det er viktig å sørge for at oversettelsen er nøyaktig og godkjent av en kvalifisert instans for å unngå eventuelle problemer med dokumentasjonen. Så, for å få en oversettelse av et engelsk vognkort til norsk, bør du kontakte en profesjonell oversetter eller translatør som har erfaring med slike dokumenter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...