Jump to content

-Roger-

Members
 • Posts

  5557
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

-Roger- last won the day on September 27 2014

-Roger- had the most liked content!

About -Roger-

 • Birthday 08/16/1983

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Mongstad
 • Kjøretøy
  06 325 XIAT & 02 M3

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

-Roger-'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

167

Reputation

 1. Jeg også kjøpte ny midtkonsoll da jeg monterte midtarmlene. og da med koppholdere. Det gjør seg faktisk veldig bra kommer selvfølgelig an på hvor slitt det var i utgangspunktet, men det løfter utseende når slike ting er nytt og ingen tegn til slitasje
 2. Kanskje det kan være IBS? Skal prøve det og diagnose i dag!
 3. Det har jeg gjort etter tips fra en annen tidligere i dag. Ingen rust, liiitegranne eir, men har rengjort pusset og sprayet med elektrospray, så er nok ikke der problemet ligger :/ Men takk for svar
 4. Bilen starter ikke :/ Det er spenning på batteriet og alt elektrisk utstyr ser ut som å fungere. Tok av dekselet for å prøve koble fra batteriet, og oppdager da at jeg har fått vannlekkasje og hele batteribrønnen er full i vann Demonterte, drenerte alt vannet og sprayet elektrospray her og der. Monterte batteriet, men ingen forskjell. Batteriet måler 12,00 volt når det er demontert. Alt for lite? Sjekket diverse sikringer som jeg mistenkte kunne vært problemet, men ingen hell der heller. Noen som har en ide?
 5. Ja, hvis en selger/mekaniker kan bevise feilbruk så dekkes det såklart ikke. Mulig det går under det, men jeg synes uansett det er tynt. Hvordan bruker man et ratt feil tenker jeg? Jeg hadde ikke turt å påstå til en kunde at dette har skjedd fordi du bruker ring på fingeren og så i tillegg tror jeg du vasker hendene dine sjelden" Men uansett, han kommer sikkert til å kjøpe et brukt ratt eller får trekt om det han har. Er enig med at dette blir litt i gråsonen siden det er slitasje som er feilen, og var egentlig derfor jeg luftet det her for å høre andre sitt synspunkt.
 6. Men hele grunnlaget for at jeg mener det burde vært en garantisak, er jo fordi jeg mener rattet har helt klart en forventet lengre levetid enn 4 år, 160 000km... Er det ikke det garantisaker går utpå da? ordne det som blir ødelagt alt for tidlig?
 7. Jeg mener de burde det, men er jo slitasje så tviler på de gjør det. Det er vel strengt tatt forventet å holde lengre... Og om han har kjørt med rånestilling har ingenting å si for garantien sin del. Har aldri sett en plass der det står at man ikke skal holde for lenge på samme plassen på et ratt.
 8. Ja men bilen jeg snakker om ble jo kjøpt ny og registrert i 2011... Altså, det finnes ingen tvil om det er nybilgaranti igjen på bilen for det er det, men jeg lurer på om slitasje på rattet omfattes av garantien...
 9. Fetteren min har en 2011 modell E90 med gjenstående nybilgaranti som er gått ca 160 000km. Nå er det blitt slitasjehull i skinnet på rattet. Mener eller vet noen av dere om dette burde dekkes av garanti eller ikke?
 10. Ååå, jeg misforsto... Tenkte du ville oppgradere enten til HK eller Evnt finne en annen forsterker og andre høyttalere. Du vil oppgradere fra HK ja.. Da kan du vel bruke hvilken som helst forsterker. Blaupunkt har jo de der plug and play greiene med kabler, men er jo fullt mulig og koble til hvilken som helst forsterker i utgangspunktet.
 11. Den originale HK forsterkeren er plug and play. Det er også høyttalerne. Jeg har byttet ut forsterkeren og høyttalerne utenom de i hattehyllen. Mangler også Sub, men har nettopp kjøpt den, og har ingen aning på hvordan den er og montere.
×
×
 • Create New...