Jump to content

torbjørn

Members
 • Content Count

  327
 • Joined

 • Last visited

About torbjørn

 • Rank
  Major
 • Birthday 12/14/1982

Profile Information

 • Interesser:
  Haugesund

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Denne har elektronisk pumpe... Skal sjekke opp i den med ledningen til oljenivå sensoren
 2. Har ennå ikke funnet ut av dette.. Sjedde igjen idag, hadde kjørt i ca 2 timer så plutselig stoppet den. Fikk dratt den i gang igjen men stoppet etter 5min igjen Ingen her som har vært borti disse motorene som kan vite hva dette er?
 3. Jeg hadde en E21 for mange år siden som jeg lurer på om noen her inne vet hvor den er nå? Denne hadde 320i E30 motor og interiør. Savner denne bilen så er bare nysgjerrig om noen her vet noe Ble sist solgt til en fyr på Torvastad rett uten for Haugesund.
 4. Ja hadde vært noe det, men har ei mekanisk dieselpumpe og større turbo på hånd som jeg lurer på å kjøpe også
 5. Har endelig fått registrert den, skiltene kommer på Onsdag sa di på Biltilsynet Har også montert senkesett og framseter ifra E36 sedan.. dei gammle var hullete å fæle Bilder er det dårlig med akkurat nå, men skal få lagt inn noen i morgen
 6. Skal prøve det, men dette skjer jo når jeg kjører.. Skjer aldri på tomgang. Den kutter nesten rett om, akkurat som den ikke får diesel.. Men diesel får den... det kommer diesel ut retur slangen hvertfall når jeg kinner.
 7. Sikkert dumt spørsmål, men rett på pumpa eller i pumpa?
 8. Ingen som har noen ide hva dette kan være?
 9. Har ett problem med min 324td, den fjusker å stopper når den blir skikkelig varm, får heller ikke start på den igjen.. :/ Står den i ro 1 times tid så starter den fint igjen. Når den er kald går den som normalt.. Frustrerende å kjøre når den oppfører seg slik Noen som vet hva dette kan være?
 10. Nei er elektronisk pumpe på denne
 11. ja merka forskjell, men visst jeg ikke tar feil så får den automatisk mer diesel siden det er elektronisk diesel pumpe? Jo mer tubotrykk den får jo mer diesel får den.. eller er jeg helt på tur nå?
 12. Jepp, går greit også Har justert litt på wastegate staget så får litt mer turbotrykk
×
×
 • Create New...