Jump to content

morteym

Members
 • Content Count

  2529
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by morteym

 1. Ringerike Bil AS i Hønefoss - litt dårlig erfaring Ringerike Bil AS Adresse: Veienkollen 23, 3517 Hønefoss Web: www.ringbil.no Vi kjøpte nettopp en Volvo V60 2013 av denne forhandleren. - Forsøkte å gjøre et raskt søk på nettet på Ringerike Bil før jeg dro dit for å se på bilen, men fant bare tre tråder på Google uten konklusjon. Derfor har jeg fått tak i passordet til mitt gamle brukernavn her slik at jeg kan dele min erfaring. Jeg ble litt skuffet over handelen fordi bilen ikke var ordentlig rengjort etter bilklargjøring, og slark i dørfestet var ikke utbedret slik som avtalt. (Dette var viktig for meg fordi jeg stilte dette som en betingelse før kjøp. Det var ikke mulig å prute noe på bilen ellers). Bilen var ikke vasket innvendig, og ikke inni dørkarmer osv. Selger var ikke tilstede da jeg hentet bilen. Da jeg tok dette opp på e-post, så var svaret raskt "Det er leit å høre at du føler det sånn." Videre beklaget han at det var "noe støv" i dørkarmer og "et par hundehår" i bagasjerommet. Dørfestet ble ikke kommentert. Det opplever jeg som en type retorikk. Pga dårlig oppfølging på e-post så tar jeg meg tiden til å skrive dette, da jeg mistet tilliten til selger. Dette er av bagatellmessig art, men jeg er undrende til hvorfor ikke de vil fikse det lille dørfestet slik som avtalt, eller godtar å dekke kostnaden. Jeg hang meg litt opp i denne slarken i døra før kjøpet fordi jeg mistenker at det må skiftes ut, men selger sa "vi fikser det, Morten." Jeg sendte et filmklipp som dokumenterte mangelen, og fikk til svar at de nå kunne se at klargjøringen hadde vært for tynn. Jeg ble først tilbudt 250 kr for å utføre profesjonell vask lokalt i Fredrikstad, noe jeg mente var for lavt. Fikk da ny e-post hvor de sa at de hadde besluttet å ta bilen inn igjen til Hønefoss for å fjerne hundehår. Jeg spurte om dette er fornuftig bruk av tid for begge parter (4 timer kjøring + kø og ventetid). Ble da tilbudt 500 kr for å bli ferdig med saken. Festet mener de kan strammes hos Meca, og at dette antakelligvis er noe de vil gjøre gratis for meg. Men hva om festet må byttes..? Etter samtale med tidligere eier vet jeg at de tjente 30.000 raske, så dette virker nesten litt griskt. Den garantien som er på kun 3000 km (50/50) er med andre ord antakeligvis ikke så mye verdt. Dette er min vurdering etter et helhetlig inntrykk og opplevelsen hos forhandler samt korrespondansen på e-post. Tar saken en positiv vending, så vil jeg oppdatere eller redigere innlegget.
 2. Var det 9,5" bak du hadde? Jeg har hatt 255 på 18x9,5" felger på e46 før, det var Toyo-dekk som kunne ha en del strekk, disse var ganske smale på toppen. Mener falken tåler en del strekk også, men det er uansett ikke optimalt med for mye strekk. Da dekkene mine ble slitt så fikk jeg fem punkteringer på en sesong, det kan ha vært andre faktorer inni bildet, som negativ camber bak og litt feil spissing/firehjulskontroll.. det skjedde som regel etter litt hard kjøring i svinger. Jeg ville gått opp på dekkbredde og ned på spacer (3-5mm?), ikke minst fordi det ser så mye bedre ut med gummi på felgen Må ha like mye dekkstrekk foran og bak også for at det skal være pent.
 3. Det ser ikke ut som at dekket er ordentlig på felgen? Du har kanskje sjekket det ut på forhånd, det er ikke alle dekk som tåler så mye dekkstrekk, det blir en annen påkjenning. Felgene i seg selv er veldig fine.
 4. Ja, det er jo argumenter for og i mot. Men har du prøvd begge variantene? Jeg har faktisk bare sittet på i en 320d sedan selv, mener den var såpass rolig når en kjørte at jeg bryr meg ikke noe om det kakler litt diesel på tomgang uansett. Har uansett hatt bil med grom eksoslyd, blir ikke det samme med 320i likevel
 5. Hvem er Finn da...? (Vil du ha bensin ja? 320i virker ikke å være særlig populær, som du kanskje vet så er den motoren R4 og ikke rekkesekser slik som de pleide, det er vel en helt grei motor hvor dieselvarianten har fått mye skryt.. Den har jo også mer hk og dreimoment, evt mer chip-villig, i tillegg til lavere forbruk... så jeg går definitivt for diesel, men det blir jo litt uvant).
 6. Ser etter en fin 2008-2009 BMW 320dA Coupe E92 med M-sport pakke. Send en pm.
 7. Hartge M3 CSL 2003 Ligger på finn.no
 8. Pris satt ned siden sist. Pris kan diskuters.
 9. Launch Controll har jeg aldri brydd meg om å teste. Det går fort nok opp i fart uten, så det er bare unødvendig i forhold til påkjenning og slitasje synes nå jeg. Det kunne sikkert vært moro å sett hvordan det funket, men det er også derfor jeg har latt være... Jeg mener du holder girspaken framover og trykker gasspedalen i bunn. Så finner den det optimale dreimomentet selv, og setter fart når du slipper girspaken.
 10. Igjen til salgs, http://www.finn.no/finn/car/used/object ... e=28870017
 11. Nå skal bilen selges snart! Legger den ut på finn snart.
 12. Legger ut bilen på finn igjen snart Har vært litt treg (nølende), men nå skal den bort!
 13. Det er relativt hvordan en m3 blir kjørt, spesielt iforhold til kmstand. Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
 14. I år skal bilen selges altså! Imens, har jeg vært i mitt kreative hjørne i dag:
 15. Jeg prøvde for lenge siden å oppgradere programvaren i Navi-enheten, men feil versjon gjorde at den orginale programvaren ble resatt og vil ikke ta i mot ny installasjons-CD. Leste en del om det for en stund siden, kom fram til at enten så kan den fikses eller så må en kjøpe ny, altså ingen fasit på det. Noen her som har litt ekspertise på området? Tror det var MKIII jeg har.
 16. Trenger kun navigasjonsenheten (DVD) til E46. Send pm.
 17. Regner ikke med at det blir sesong for salg før til våren, men bumper tråden likevel
 18. Nå er jeg 99% sikker på at bilen skal selges Se annonse på finn her: http://www.finn.no/finn/car/used/object ... e=24488243
 19. Da har jeg lagt bilen på finn.no http://www.finn.no/finn/car/used/object ... e=24488243
 20. Hvis en mister lappen, så overtar nestemann i bilen... hehe.. Just-turbodiesel: Joa... men det her må være det mest dumdristige en kan gjøre vel? Når det står om 100.000 så tror jeg hjernen kobler helt ut. Nå vet jeg ikke hva slags rute/strekning det er snakk om her men. Ikke verdt det hvis noen blir drept.
 21. HARTGE M3 CSL Kommer for salg etterhvert! * 76.000 km * 360 HK / CSL * SMG II Drivelogic * Navi / TV 16:9 * Sort skinn * KW V3 justerbart understell (eller orginalt CSL understell) * SuperSprint Race eksos 4x80mm * Recaro Pole Position Black Full Leather * Eller orginale M3-seter * HARTGE VIN-nr (registrert som "Hartge M3 CSL") * Nesten ubrukte sommerdekk * Pirelli P-Zero Nero, 245/30/20 front, 285/25/20 rear • Hartge Classic 20x9" ET40 front, 20x10" ET22 rear * Storservice tatt rundt 70.000 km * Estorilblå "Det beste fra to verdener" Bilen ble bygget av Hartge som en "CSL" på et tomt e46 m3 chassi fra BMW (NB! Dette er bekreftet av Hartge i Tyskland). Understell, eksteriør og motor er orginale CSL-deler, mens komfortdetaljer som interiør og navi er vanlig M3 E46. Bilen ble bygget i april 2003, samme året som BMW M3 CSL kom ut. Den har kun et Hartge VIN-nr, og er registrert som en "Hartge M3 CSL" med 360 hk i vognkortet. Det ble kun bygget en slik bil, men Hartge har også laget et par andre eksemplarer som er nesten like BMW M3 CSL, bl.a en sølvgrå med M5 E39 V8 motor... Bilen har også ettermontert KW V3 treveis justerbart understell og Supersprint Race eksos med resonated x-pipe (fjerner resonans inni bilen og raspe-lyden som standardeksosen har, se klipp på youtube). Brutal lyd med passe lydnivå for denne bilen. Karbonfiberboks-innsuget er uten "flaps" for å få frem mer av den gromme lyden også på lave turtall. Har satt inn Recaro Pole Position stoler. Dette er de mest komfortable bøttesetene som finnes, en sitter akkurat der en skal sitte, og disse kan en kjøre mange mil med uten problem. Har også godkjenningspapirer hvis en vil få de godkjent. Bilen kan selges med standard M3-seter. Har hatt bilen i litt over 2 år. Forrige eier er Arild som er med i styret (?) i BMW-klubben i Rogaland. Første eieren i Norge registrerte bilen i 2005, da hadde bilen gått 16.000 km. Bilen var på storservice med ventiljustering i Tyskland i 2009. Det er ca 16000 km til neste obligatoriske oljeservice. Forsikringspremien er omtrent samme som standard M3, betalte ca 1000 kr mer i året (med 40% bonus for to år siden) for denne. Kan gi råd om billig forsikring. En helt unik M3, selges fortrinnsvis til entusiast! NB! KUN SERIØSE HENVENDELSER! Har ikke mulighet til å vise fram bilen til alle som bare har lyst på en prøvetur... Kommer for salg etterhvert! Send PM for spørsmål. IKKE innbytte. Finnes hundre bilder på forumet i egen tråd. Et lydklipp av eksosen finnes på youtube:
 22. Jeg har alltid brukt Dekkonline.com Alltid så enkelt, bare bestiller også kommer de som oftest raskt på døra.
 23. Gratulerer Jeg hadde tenkt å kjøpe en Laguna Seca-blå M3 med CH felger en gang, men så ble den solgt. Har aldri fått sett fargen i virkeligheten dog...
 24. Stor synd er det, kommer til å angre som en hund, men tenkte på det i fjor også uten at bilen ble brukt sånn jeg hadde tenkt før jeg kjøpte den for nærmere to år siden. Ja, det er samme bilen, men artikkelen er ikke helt korrekt. Litt skrytt opp på hestene ser du, de har forveksla data med den Hartge M3n med V8 E39 M5-motor tror jeg.
 25. Her er forresten noen bilder av mitt nye leketøy: Her på langtur, fra Fredrikstad til Stavanger.
×
×
 • Create New...