calimero

Medlem
 • Innholdsteller

  90
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om calimero

 • Rang
  Fenrik

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Takk for innspill. Da blir det engelsk fremfor svensk på iDriven, enn så lenge:)
 2. calimero

  Garanti-utløpstest

  Hei Jeg har en F11 med cirka 1/2 år igjen av garantien. Vurderer i den forbindelse en garanti-utløpstest hos NAF til drøye 3000kr. Er det noen som har erfaring med en sånn test, og hvorvidt den er å anbefale? Er det noen andre aktører som ville vært bedre å ha test hos?
 3. Jeg er litt grønn på dette området og har heller ikke utstyr til programmering (hverken hard-eller software). Er også litt engstelig for å gjøre inngrep i software, da bilen fortsatt er under garanti. Dette er altså ikke "enkelt" å få til? Tar f.eks Bavaria betalt for noe som dette?
 4. Hei! Jeg har en 2014 modell BMW F11. Bilen har navi-pro. Den har pdd ikke norsk som alternativ i iDrive. Er dette noe jeg kan laste ned selv og oppdatere via f.eks USB, eller kan det kun gjøres hos BMW? På forhånd takk for svar.
 5. calimero

  Hjelp! Instrumentpanelet slår seg av og på

  På BMW sier de at det kan være alt fra kontakten, til selve instrmentpanelet..
 6. calimero

  Hjelp! Instrumentpanelet slår seg av og på

  Ok. Da skjønner jeg at det kan oppstå sprekker. Hos meg var det ikke snakk om SÅ store variasjoner i temperatur, men det kan være èn mulig grunn.. Har ikke vært nede på BMW og spurt om det, i og med at det er en relativt gammel bil, og det er lav verdi på den.. De vil neppe ta på seg noe skyld, og en enkel diagnosetest er svindyr. Har i tillegg sett hvordan de gjør det; jobben er ferdig på 4 minutter, og jeg betaler for 3 kvarter.. Spenstig, men sånn er det iallefall..
 7. calimero

  Hjelp! Instrumentpanelet slår seg av og på

  Lite å gjøre med, hvis det er det som er problemet. Men det jeg synes er rart er NÅR problmet oppstod; etter at bilen hadde vært koblet til diagnsetest på BMW...
 8. calimero

  Hjelp! Instrumentpanelet slår seg av og på

  Problemet startet da jeg hadde bilen inne på BMW-verksted. De skulle ha den på diagnose-test, for finne ut hvilken av ABS-senosorene som var gåen. Bytte av ABS-sensor ordna jeg selv, og ABS-lampa slutta å lyse av seg selv. Men siden har jeg da slitt med at hele instrumentpanelet lyser av og på som et diskotek. Utrolig kjipt, og irriterende
 9. Hei! Jeg har prøvd å lete etter svar på dette inne på forumet, uten å lykkes. Jeg har en E36 316i Coupe 94 mod. Problemet er: Alt av varsel-lamper, visere, lys osv i intrumentpanelet slår seg av og på mens jeg kjører. Det er ikke noe mønster i dette fenomenet, det kan skje alt fra 1 til 20 ganger om dagen. Alt virker normalt, SÅ, plutselig slår alle lys i panelet seg av, viserne som viser fart og turtall begynner å falle mot null osv.. deretter, noen sekunder senere, slår alt seg på igjen. Alt dette forgår mens bilen kjører normalt og alt i resten av bilen er som vanlig. Har noen opplevd noe liknende?
 10. calimero

  TüV-Papirer

  Ok! Kontakter KOED og ser om de kan sende meg papirer.
 11. calimero

  TüV-Papirer

  Hei er det noen som har TüV-Papirer til FK CupKit senkesett 3 serie E36 35-40mm 4-Syl ? Har klart å rote bort mine, og får ikke bilen godkjent på biltilsynet Alle svar mottas med stor takk!
 12. calimero

  T.S.: KjøreComputer e36

  Det var ønske om bilder av kjøre-computeren... Her er de: