Jump to content

525TDSA

Members
 • Posts

  50
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Interesser:
  Biler, MC
 • Kjøretøy
  F25

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

525TDSA's Achievements

 1. Takker, jeg fant en video med oppskrift også👍
 2. Lurer på om jeg skal skifte batteriet selv, men hvordan kobler jeg fra denne røde samleboksen? Er det noe jeg bør være obs på? Det var enklere på gamle biler, så jeg spør her før jeg prøver 😀 Jeg har BimmerLink, så jeg kan nullstille det.
 3. Denne meldingen dukker hver gang jeg slår av motoren på en 2016 X3. Noen som har noe info om den? Har ikke merket feil på lysene. Den dukker ikke opp som en feilkode som kan slettes heller.
 4. Jeg kjøpte en Konnwei WiFi isteden som funker👍
 5. Ja kanskje. Det står Bluetooth 3.0 på den, men i BimmerCode listen står det Bluetooth 4.0. Kanskje de ikke kan parres? Det er i tilfelle nytt for meg.
 6. Ja, denne bruker BT og jeg har slått av WiFi da jeg fikk tips om at det kunne bli problemer. I BimmerLink listen over mulige adaptere står det Bluetooth 4.0, så jeg lurer på om adapteret eller selve telefonen ikke er kompatibelt? I tilfelle er det jo billigere å kjøpe nytt adapter i forhold til telefon. Jeg tenkte kanskje noen her har erfaring med dette?
 7. Har akkurat kjøpt BimmerLink og en Vgate iCar II, men får ikke koblet den opp mot iPhone 8. Er telefonen for gammel? I tilfelle, noen som kan anbefale et OBD adapter som funker bra?
 8. 525TDSA

  BMW dieselmotorer

  Hei, hvis en moderne motor er tunet opp, kan det i ettertid leses av hvor mye og når den ble tunet også?
 9. Hei, hvis jeg skulle investere i en diagnoseavleser for 2015 modell i3 og X3, hva kan anbefales? Er ikke proff, så bør være enkel å bruke og overkommelig pris.
 10. 525TDSA

  BMW dieselmotorer

  Ja, hadde vært fint hvis det kom positiv tilbakemelding, men er redd for at de ikke gidder å svare engang.
 11. OK, det står i utstyrslisten at bilen har 190 hk som er originalt, også er den vel nedjustert etter at den kom til Norge. Jeg har sendt en mail til Bilia så får høre hva de sier. En ting er godkjenning, en annen ting er avgiftene. Trimming gir kanskje økt utslipp/avgifter? Da spørs det om det er verdt det.
 12. 525TDSA

  BMW dieselmotorer

  Akkurat, da gir vel økt effekt også økt utslipp som igjen må måles. Jeg har sent en mail til Bilia for å sjekke, men det er nok bare å gi opp
 13. 525TDSA

  BMW dieselmotorer

  Hmm... når jeg ser på utstyrslisten står det at den har 140 kw som er ca 188 hk. Det tyder jo på at den er redusert i Norge? Jeg får prøve å få noe ut av Bilia. Da den ble solgt ny var det vel avgifter på hk, men i 2017 gikk de bort fra hk-avgiften, så da burde det være mulig å få omprogramert den til å ha flere hester og få det godkjent uten problem? Ingen andre som har gjort dette her?
 14. Nå som det ikke er avgift på hk, er det best å få oppdateringen inn i vognkortet? Hva må i tilfelle gjøres? Må det bestilles time på trafikkstasjon med rulle for å få det bekreftet? Har inntrykk av at nesten ingen gjør dette. Hva er fordeler og ulemper?
 15. 525TDSA

  BMW dieselmotorer

  Ok, jeg kan ikke finne det i lista, men vil det si at det da er enklere å kode den til 190 enn til noe annet? Ligger det liksom klart?
×
×
 • Create New...