heineoen

Medlem
 • Innholdsteller

  465
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om heineoen

 • Rang
  Major

Contact Methods

 • MSN
  heineoen@gmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Buskerud

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei! Jeg har en BMW E87 2009 modell. Har fått 2 snodige problemer med bilen, skriver begge da de kom på likt (derfor lurer jeg på om de kan ha en sammenheng?). Problem 1: Feilkoden som dukker opp på dashbordet: CC ID261 Symptom: Vinduet på førersiden bak, går ikke ned. Trykker man mellom 3-8 ganger på vindusbrytern så fungerer vinduet som normalt igjen. Både opp og ned på første forsøk etter jeg har fått "trykket den i gang"🙄 Problem 2: Bruker jeg ikke bilen mer enn ca. 2 ganger i uka så er den helt tom for strøm. Den er så tom at den ikke reagerer når jeg trykker for å låse den opp. Målte batterispenningen i dette tilfellet til 5v (AGM batteri). Når bilen ikke er HELT død fordi den har stått stille over en stund så er den helt normal. Start/Stop fungerer og lyktene tennes når jeg låser opp bilen. Alle tips mottas med stor takknemlighet!🙂 Oppdatering: Dette er forøvrig strømtrekket jeg måler (mellom minus pol på batteriet til minus ledningen fra bilen) etter 1 time i låst tilstand. Vet ikke om dette er normalt.
 2. heineoen

  AC kompressor stopper opp med feilmelding, E46

  Har kun funnet elektrisk vifte på min bil. Dele nr: 17117561757 http://www.gsbildeler.no/nettbutikk/vare/411/1051524 Flere forslag?
 3. heineoen

  AC kompressor stopper opp med feilmelding, E46

  Takk for innputt! Vifa til motoren har jeg nå sjekket at fungerer når motoren blir varm og dersom jeg aktiverer den via diagnose. Forslag til videre feilsøking?
 4. Baklyktene og blinklys er nå solgt, har oppdatert førstepost. Klimapanelet har jeg, kjenner ikke til om det er plug and play.
 5. Selger nå også ett digitalt klimapanel. Førstepost er oppdatert.
 6. Ønsker å kjøpe helst grå, evt. carbon eller blackcube interiørlister til min E46 2004 touring. Har el vindu foran. Ønsker også midtarmlene og belg til gir og håndbrekk (manuell).
 7. Hei! Har en 316i 2004 Touring, N46B18 motor. Har problemer med at hvis jeg slår på AC i bilen får jeg en feilkode på motorstyreneheten som heter: 2EFE (Electric fan / Engine blower / Fan input signal). AC kompressoren går i ca 2 sekunder før den stopper av feilmeldingen. * Hvis jeg sletter feilkoden starter kompressoren i noen sekunder, før feilkoden kommer igjen. * Hvis jeg kjører direkte strøm på kompressoren fungerer kompressoren som den skal. * Har fylt på ny gass på systemet. Forslag til løsning mottas med takk
 8. ChiP^ Bildene skal fungere igjen på side 1 nå
 9. heineoen

  Min 330i. solgt!

  Les av feilminne fra diagnose porten. Kan kanskje være en trykksensor som må byttes. Oppdatert gjerne tråden når du finner ut av feilen
 10. Sjekk første post i tråden, det er disse delene jeg har nå, Staurbakk
 11. Førstepost er oppdatert og stoffseter til E46 touring er lagt til
 12. heineoen

  Stasjonsvogna, E46 320D.

  Gøy å lese om modsa du har gjort. Blir spennde å følge utviklingen her, fin bil!
 13. Har samme lyktene selv og vurderer hvite AE pærer. Har du en link eller en søkefrase til meg? Er dette LED eller halogen? Har erfaring med billige LED at de ser ut til å ha varierende holbarhet og det er jo litt stress siden du trolig må av med lyktene for å bytte pærer.