Grinds

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Grinds

 • Rank
  Korporal

Profile Information

 • Interesser:
  Bergen
 1. Hei, har du solgt veksleren?
 2. Grinds

  E60/61 tråden

  Takk for det Noen synspunkt i forhold til det du ser på bildet og eventuell 30 mm senking? Kjipt og montere settet for og ta det av igjen liksom
 3. Grinds

  E60/61 tråden

  Da er felgene kommet på bil og jeg er godt fornøyd. Bilen ble en helt annen i positiv forstand. Jeg har ikke fått på senkesettet enda og er enda mer usikker enn før på om det går. Jeg burde nok sikkert gått for samme profil som dere har. Bildene ble ikke så bra, det gikk litt fort men skal se om jeg ikke får tatt noen nye.
 4. Grinds

  E60/61 tråden

  Jeg ble forsikret av leverandør (Big-Wheels) at det skulle passe. Felgene blir levert med nankang ns-2 Usikkerhetsmomentet er jo senkingen siden det er uorginalt. Hvor mye lavere er M understellet enn det "orginalet"?
 5. Grinds

  E60/61 tråden

  Jeg venter mine nye felger levert denne uken. 20" Larzon Innovation - 245/35/20 foran og 285/30/20 bak Jeg har et 30 mm senkesett som jeg også vil ha på. Håper bare det er plass. Noen som har noe tilsvarende på sin bil?
 6. Grinds

  E60/61 tråden

  Er det noen som har en svak "knurre" lyd i bilen sin? Høres ut som det kommer fra speedometer/rattstang område. Noen som vet hva det kan være og hvordan få det bort?
 7. Hadde samme problem på min forrige bil (328 CI) Byttet føleren og problemet var borte.
 8. Grinds

  Irriterende knirkelyder i min E60

  Ok, takk for info! Fortsatt ikke en lyd av listene så jeg smiler. Holdt virkelig på og bli gal av den knirkingen!
 9. Grinds

  Irriterende knirkelyder i min E60

  Da har jeg vært og fått tak i silikonfjerner hos BMW og det virker som det gjorde susen. Har du noen erfaring med ventilasjonsanlegg (motoren) som summer høyt i E60? Skal den gjøre det?
 10. Grinds

  Ventilasjonsanlegg E60

  Jeg byttet ut min kjære 328 CI for litt siden mot en 520IA E6004 mod. Er det noen som kan svare meg på om motoren til ventilasjonsanlegget virkelig skal summe så høyt som den gjør i min bil? Jeg trodde først at termostaten kanskje var ødelagt slik at den gikk for full guffe hele tiden men tror den skal være i orden. Det må være noen andre som har reagert på dette eller hur?
 11. Grinds

  Irriterende knirkelyder i min E60

  Det at jeg ikke skulle brukt silikonbaserte produkter har du helt rett i. Knirkingen er verre enn noen gang! Har kontaktet Jæger bil her i Bergen som er autorisert forhandler. Satser på at de bytter listene kostnadsfritt.
 12. Opplever noen mild sagt irriterende knirkelyder fra døren på førersiden. Trodde kanskje det var pakningene rundt som var tørre og smurte på noe pakning fornyer (silikon). Muligens hjalp det litt. Har også lurt på om døren ikke lukker skikkelig. Kommer også en mindre irriterende men dog irriterende lyd fra speedometeret. Høres ut som en undulat:) Noen som har lignede problemer? Hadde virkelig ikke forventet dette fra en såpass ny bil (04) Noen gode ideer der ute?