largund

Medlem
 • Innholdsteller

  211
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om largund

 • Rang
  Kaptein

Profile Information

 • Interesser:
  Tromsø

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. largund

  F10/F11 tråden

  Webasto! Tror det nå hersker liten tvil om at original webasto (tilleggsvarmer) bare varmer kupè og alle tenker nok at det er litt dumt. Så lurer på om noen har "koplet om/modifisert" slik at vannet også går via motor?
 2. largund

  Dekkstuk -

  Vel... felgdimmen er igrunn ikke så viktig. På GT4-biler tenker jeg det er 19" el 20". Det er måten dekket sitter på felgen som jeg liker. Dvs utseendet. At dekket ser litt "ballong" ut. Med sivilt mener jeg at racingdekk-størrelser ofte ikke oppgis i f.eks 235/45x17. Og da skjønner du/dere kanskje at gummirem på shvææære felger ikke er min greie. Altså 30-profil på 22"ere... Jeg vil ha litt "kjøtt" på hjulene.
 3. largund

  Dekkstuk -

  Bildet er av en M4 GT4. Lurer på om noen kan oversette hjul- og dekkdimensjon til "sivilt"? Akkurat SLIK liker jeg at dekk og felg ser ut så sku gjerne hatt noe lignende på min bil.
 4. klarer ikke å finne ett M0bridge-adapter som er kompatibelt med F1x BMW.
 5. Hei Har noen montert GS-Bildelers helintegrerte DAB+ "ting", Kufatec Fistune, i en F11? Har litt lyst å montere den inn bak, for å slippe den "stygge" antenne-saken i frontruta, men er på andre sida usikker mtp at jeg planlegger soting av bakrutene. Finns d andre "lure" plasser å plassere antenna og fortsatt beholde optimalt mottak? Bilen heter BS70449 - om noen vil sjekke specs.
 6. largund

  F10/F11 tråden

  Kan nå avkrefte/BEkrefte at å bruke forskjellige nøkler ikke medfører at våre telefoner kopler seg opp til bilen respektive. Det vil altså si at selv om jeg bruker "min" nøkkel, etter at kjæresten kjørte bilen sist, så er hennes telefon fortsatt oppkobla i bilen. Lurer på dette med profil-settings? Kanskje om man definerer profil i CIC på enkelte nøkkel om d vil funke da?
 7. largund

  Noen her som har montert ekstralys på F11/F10?

  Hiver meg på denne tråden her. Vil montere ekstralys på min F11, innafor grillen selvfølgelig, og lurer på om noen her har erfaring med slikt? Har sett en bil med slike, men har ikke fått inspisert den nærmere, for om mulig å se hvordan dette har blitt gjort. Er det "enkelt" å komme til bak der? Greie festepunkter for lyktene eller må noe mekkes til på egen hånd.
 8. largund

  Lading batteri F10

  Biltemas AGM-batterier koster kr 1899,-. D kaller ikke jeg direkte billig... -men etter å ha googla litt, og at d første AGM-batt. fra Biltema i forrige bil konka ut, så har jeg kommet til at det fort kan være varierende kvalitet på biltemas batterier... Slipper man unna programmering om man kjøper nytt batt. med samme Amp-størrelse? Ville det kanskje være verdt bryderiet å montere inn det største det er plass til, mtp webastoen?
 9. largund

  Lading batteri F10

  velger å ikke starte ny tråd så spør her: Jeg har nettopp kjøpt en 2011 mod F11 520d og nå har den, ila desember, vært på 6 langkjøringer over 2 timer og selv etter disse har webasto ikke startet pga lav batt.spenning. Nå i stad, i 3minusgrader, målte jeg knapt 11 volt over polene på batteriet og har satt på lader. Lada sist nå på tirsdag som var. Lurer på om batteriet kan være modent for utskiftning? Noen som har satt i AGM batterier fra Biltema? Haddde ett slikt i forrige bilen og ingen problemer med det.
 10. largund

  F10/F11 tråden

  Har ikke comfort access...
 11. largund

  F10/F11 tråden

  Nytt spm om nøkler: 2011 F11 520d (om noen overser billista i signatur) Kjæresten og jeg bruker bilen omtrent like mye og vi har begge koblet opp telefonene våre til bilen for handsfree og bluetooth-avspilling av musikk. Slik det er nå, med bruk av samme nøkkel, kobles sist brukte telefon til bilen selv om en annen telefon er først inn. Skjønner? Så mitt spm er om at viss hun bruker den andre nøkkelen vil da bilen koble opp på hennes telefon selv om vi begge to går inn i bilen samtidig og jeg var der sist, med min nøkkel?
 12. Hvordan er opplevelsen av å trekke med en 520 kontra en 525/530 med 3-litern? Blir d "slow going"? 330'en min, med 184hk, er ikke akkurat noen trafikksinke når jeg bare pisker den litt... -som regel gjør jeg ikke d, men har jeg behov så er kreftene der. En N47, med 163/184hk blir vel neppe d samme...?
 13. Hei Skal kjøpe ny bil og har ei stor og tung campingvogn den skal trekke. Knaus 680 på 1800kg+. Har pr. i dag en E46 330xd og den trekker den bra, men lurer på om noen har erfaringer med å trekke såpass tungt med "bare" en 2-liter? 8-trinns kassa i F11 kontra 6-trinns i E61... !?
 14. largund

  2010 530d x-drive msport lav km V.S

  hei. Sente en e-post til deg på adr. oppgitt over, men har ikke fått svar...
 15. largund

  E46 16:9 headunit

  nei. Har bare bytta head-unit...