Schwarz

Members
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

About Schwarz

 • Rank
  Fenrik

Contact Methods

 • MSN
  stianokellner@msn.com

Profile Information

 • Bosted:
  Østfold
 • Interesser:
  5'er... Gammelt & nytt.. Akkurat funnet meg en E12 525 som er verdt å ta vare på...
 • Kjøretøy
  BMW 525 E12 '75

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Schwarz

  E30 "Bigblock" turbo.

  Hva skjer med m102'en nå?
 2. Sjelden sjanse til å sikre seg unike felger! Veldig bra brukstillstand men trenger litt tlc for å bli perfekt. Desverre er senter koppene forsvunnet (nye fra Hartge ca150€) derfor priset edruelig. 5-120 7,5x16 alle 4 Et 13 5000kr Finn kode: 126818646
 3. Schwarz

  BMW e12 ønskes kjøpt

  Ønsker å kjøpe en e12, helst med 6'er, pre face som ikke er fullstendig oversvømt av rust.
 4. Noen som har fjærer liggende? en kompis som må få bilen gjennom eu-kontroll! Helst i Fredrikstad/Sarpsborg omr. Ta kontakt på 90182338
 5. Schwarz

  nye angeleyes pærer

  Stemmer på høyre jeg og..
 6. Schwarz

  AC s kopi 17 5-120 ET 13

  Dim. på nav åpning?
 7. Schwarz

  Aerodynamik frontspoiler E39

  Hvor får man kjøpt disse nå? GS sier de ikke har og finner den ikke hos Koed...
 8. Schwarz

  Felgspm. om GS hjulene mine. (E60)

  Om det ikke subber så ville kjørt med den dimensjonen du har fått... Mer gummi=mer komfort
 9. Tror det ligger en nede på Rv 111 mellom sellebakk og gml.fredrikstad vegg i vegg med en gml/nedlagt bensinstasjon. Ser den fra veien.
 10. Schwarz

  E38 740i ombygging til E85

  2 løse kabler til hva da? Dyse kontakten? Nå har du endret på ditt utsagn.. Først sa du klippe.. Nå er det koble.. Hva er problemet?
 11. Schwarz

  E38 740i ombygging til E85

  http://www.whitelightning.net/new_e85_c ... on_4.1.pdf var ikke vanskelig å finne dem egentlig. i monteringsanvisningen er det flere løse kabler som skal kobles inn på motorledningsnettet Nå vet jeg ikke hvor flink du er i engelsk, men det er forskjell på "connect" og "cut" Jeg klarer fortsatt ikke å finne noen plasser i mont.anvisningen hvor det står "cut". Utdrag fra mont.anvisningen: "This is a very simple procedure and requires no mechanical skills or expensive equipment. You will notice that when you view all of your vehicle’s fuel injectors on your engine that there are two wires per fuel injector."
 12. Schwarz

  Xenon i grøftelysene ikke lovlig?

  Klip/lim fra Lovdata.no KURVE-/TÅKELYS 1. Bil kan ha to lykter foran som gir hvitt eller gult kurve-/tåkelys. 1.1 Lyktene skal tilfredsstille minst ett av følgende krav: a) Være E-merket med symbolet B i henhold til ECE-reg.nr. 19. Være e-merket med symbolet B i henhold til direktiv 76/762/EØF, eventuelt som endret ved direktiv 87/354/EØF eller direktiv 1999/18/EF. c) Være godkjent og merket i henhold til annen standard med tilsvarende krav som i alternativ a eller b. 1.2 Lyktene skal være montert slik at innstillingen ikke påvirkes av bilens normale bruk og at vibrasjoner ikke oppstår under normale kjøreforhold. Disse krav anses å være oppfylt når man hvor som helst på lykten kan belaste denne med en bakoverrettet kraft parallelt med bilens lengdeakse på 150 N (15,3 kp), og den elastiske bevegelsen ikke over stiger 5 mm. Når kraften opphører, skal lyktene stå i sin opprinnelige stilling. 1.3 Lykten skal være plassert slik at høyden fra vegbanen til nederste kant av den lysende flaten er 25 cm eller mer, men øverste kant av den lysende flaten må ikke ligge høyere enn øverste kant av den lysende flaten i nærlyset. 1.4 Lyktene skal være plassert slik på hver side at den lysende flates ytterkant er mindre enn 40 cm fra bilens ytterste kant. 1.5 Lyktene skal være koplet over egen bryter og slik at de ikke kan lyse uten at parkeringslys, baklys og lys for kjennemerke samtidig er tent. Konklusjonen må jo være at så lenge du bruker en lyskilde som er merket ihht dette er det fritt fram.. selv for de med xenon. =)