e 39 touring

Medlem
 • Innholdsteller

  55
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om e 39 touring

 • Rang
  Fenrik
 • Bursdag 06/23/1972

Profile Information

 • Interesser:
  Mandal

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. e 39 touring

  Hengsler E39 touring

  Ønsker å kjøpe hengsler til bakluke touring
 2. e 39 touring

  Hjelp! 520i E39 vil ikke starte!

  Her var synderen,sikringsboksen under passasjerstol! starta på første forsøk!
 3. e 39 touring

  BMW e39,no start,ews og får ikke kjørt diagnose!

  Her var problemet..var sikringsboksen under passasjersete,der sikringen til høyre i bilde hadde tatt kveld eller tæret bort..skifta hele boksen,og fiksa en kabel som var litt tæret på kabelsko
 4. e 39 touring

  BMW e39,no start,ews og får ikke kjørt diagnose!

  Ingenting skjedde..ja,batteri er bra,stått avkoblet 10 dager etter lading nå,13,66 volt..2 år gammelt..hadde de feila du ser på bilde,forsvant etter sletting det på ews..de feilene skal ikke ha så mye å bety etter som jeg leste på bimmersforum..det som bekymrer meg er at jeg ikke får kjørt diagnose..måler mye spenning på punkt i diagnosestikket der det ikke skal være spenning..husker ikke hvilken,står på en lapp uti verkstedet..mistenker at data line i bilen kødder alt til så den ikke får sendt informasjon til de forskjellige moduler..er rart at jeg ikke får kontakt med diagnose lenger,gjorde det 2 uker før,men hadde da og litt problem med å få kontakt..
 5. e 39 touring

  BMW e39,no start,ews og får ikke kjørt diagnose!

  Problemet mitt er at jeg ikke får kontakt med diagnosestikk lenger..bilen stod litt over en uke i påvente av en ny nøkkel jeg bestilte,etter det fikk jeg ikke kontakt...har mistanke til at,tror det k og l line i bilen som kødder..er vel det som lar de forskjellige moduler snakke sammen..
 6. Kona skulle starte bilen en dag for en mnd.siden da skjedde ingenting når hun vridde på nøkkelen.Kjørte diagnose og fikk feil på ews,sletta feil og de forsvant,men bilen var like død..leste litt rundt på forum og så andre med samme problem hadde bestilt ny nøkkel,og jeg gjorde det samme..fikk ny nøkkel,nei,akkurat det samme..tenkte da å kjøre ny diagnose,men da får jeg ikke kontakt med bilen med BMW scanner1.4.0,carsoft 6.5,Autel håndholdt eller Delphi diagnose..stikket er dødt..har masse rare målinger på stikket..har spenning mellom mange av pinne på diagnose porten..Har dradd ut mye av modulene i bilen og ohmet mellom stikkene i diagnose porten og får utslag Trenger sårt hjelp,da jeg sitter med en ubrukelig bil her nå
 7. e 39 touring

  Hjelp! 520i E39 vil ikke starte!

  Ehh,ja,bensin pumpa går..nei,den starter ikke som det står helt øverst her..
 8. e 39 touring

  Hjelp! 520i E39 vil ikke starte!

  Å trille den igang,gikk forsåvidt greit i 1sek. fyra igang og gikk et sekund eller 2 før det var død..så regner med at det er tull med nøkkel chipen. Hva er enkleste løsning? Bestille ny nøkkel fra BMW? Noen andre ting som kan være galt? Finner ingen feilkoder lenger med BMW scanner 1.4.0,men lyser gult ved nøkkel nr.0 hvis jeg ikke husker feil
 9. e 39 touring

  Hjelp! 520i E39 vil ikke starte!

  Har scanna et utal av ganger også kommer ikke opp feil nå, wrong identification key 0 ligger også i shadow når jeg fikk den opp,markert at den ikke er tilstede når diagnose ble gjort..skal bare prøve å trille den igang imorgen og se hva som skjer..tenner den ikke da,er det noe galt med ews tenker jeg..
 10. e 39 touring

  Hjelp! 520i E39 vil ikke starte!

  Det finnes heller ikke noe feilkoder på ews nå
 11. e 39 touring

  Hjelp! 520i E39 vil ikke starte!

  Billigere og mindre bry å få en ny nøkkel hos Bavaria da..har ikke fått prøvd å sette strøm på starteren enda..men synes det var rart at starteren kvelda over natta..er gått 225t bilen..derfor kjørte jeg diagnose med en gang..
 12. e 39 touring

  Hjelp! 520i E39 vil ikke starte!

  Dette er en enkel vanos,er rett og slett ikke liv i starteren i det hele tatt,ikke noe klikk eller noe,helt dødt.bilen ble parkert på søndags kveld,og forsøkt startet idag..har fungert feilfritt..se feilkoder på første bilde.
 13. e 39 touring

  Hjelp! 520i E39 vil ikke starte!

  Nei,har kun en nøkkel som fulgte med bilen når jeg kjøpte den 11 år siden.Det er og manuell kasse
 14. e 39 touring

  Hjelp! 520i E39 vil ikke starte!

  Noen andre feil..kan det ha noe sammenheng?
 15. e 39 touring

  Hjelp! 520i E39 vil ikke starte!

  Kona skulle starte bilen idag,da skjedde ingenting når hun vridde på nøkkelen.Kjørte diagnose og fikk feil på ews,sletta feil og de forsvant,men bilen er like død..noen gode forslag? Står litt i beita,da vi har bare en bil for øyeblikket,og den er det ikke liv i!