Jump to content

Wiigern

Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Kjønn:
    Mann
  • Bosted:
    Ålesund
  • Kjøretøy
    E39 525iA

Recent Profile Visitors

826 profile views

Wiigern's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Når jeg monterte LED-ryggelys på min E39 så kom jeg fram til at beste løsningen var å skifte ut lysmodulen fra LCM3 til en LCM4. Da fikk jeg kodet vekk pæresjekken helt og ryggelysene sluttet å blinke
  2. Hadde selv problemer med at vindusviskere på min E39 plutselig sluttet å fungere, for så å starte på igjen etter ei stund. Når de sluttet å fungere funket ikke spylervæsken heller. Hos meg var det releet som var gåent. Etter å ha skiftet det så fungerte alt igjen
  3. Det at det kan smelte ved dårlig kontakt har jeg faktisk vært borti ved en E46 til en kompis. Der var det dårlig kontakt på en pinne på ene baklykta , men da smeltet pluggen istykker uten at lykten tok skade av det.
  4. Om jeg ikke tar feil så er lysmodulen på facelift biler laget med tanke på LED baklykter. Så der er nok ingen ballaster om det er en facelift bil det er snakk om
  5. Koblet av batteriet i ca 40 min uten at det hjalp Nei, jeg får heller klare meg uten oljelampa og heller peile oljen litt oftere for å være på den sikre siden! Takk for alle innspill!
  6. Får se om jeg tar meg tid til å demontere instrumentpanelet imorgen for å sjekke
  7. E39en har vell LED for varsellampene? Kan heller ikke finne noe sikring som skal være til oljetrykklampen. Begynner å frykte at selve LEDen er tatt kvelden
  8. Jeg kan muligens gjøre det. Send en PM da så kan vi ta det videre der ifra
  9. Alt av sensorer er koblet på igjen ja. Koblet den av nettopp men kunne ikke merke noe forskjell.
  10. Etter å ha skiftet veivhusventilasjonen, insugspakningen og oljefilterkonsoll pakningen så la jeg merke til at den røde og gule olje lampen i dashbordet ikke lenger lyste. Den røde lyser ikke når jeg setter på tenningen og ingen av de lyser ved å kjøre test av instrumentpanelet i Rheingold. Noen som har vært borti lignendes? Får kun opp ting angående olje servicr reset ved googlesøk...
  11. Etter lang tid med feilsøking og slikt viste det seg at det var instrumentpanelet som forårsaket alle problemene! Etter å ha byttet ut det gamle med ett nytt og koda det til bilen så fungerer alt slik det skal igjen.
  12. Jeg hadde samme problem på min e39 når det gjelder bakluka. Jeg fikk heller ikke låst opp den med nøkkel. Det jeg gjorde var å spraye mye wd-40 i låsesylinderen og lirka frem og tilbake forsiktig lenge. Til slutt så gikk nøkkelen hele veien og jeg fikk låst opp luka. Så det skal gå med mye wd-40 eller tilsvarende og en del tålmodighet
  13. Etter å ha gått over LCM kontaktene kan jeg ikke se noe tegn til fukt eller ir på dem. Uten LCM så trekker fortsatt bilen mer strøm enn vanlig, selv når den går i hvile. Men denne gangen ville ikke skjermen slukke slik som sist, men nå er ikke nav modulen koblet til, så det kan være derfor. Men når det sluknet sist så sluknet det ikke med en gang tenningen ble slått av, den drøyde ett lite minutt, og dette er vell ikke normalt? Videre oppdagelser: Når tenningen er av og sikring 56 taes ut så slukker alt som har med skjermen å gjøre, og når den settes inn igjen forblir skjerm og alt av. Så der kan vell ikke være ett konstant signal på bus? Er vell heller at det ikke får ett signal som ber dem om å slå seg av? Etter å ha koblet til nav modulen igjen har den nå virker det som om den prøver å gi ut cden som ikke står inni. Dette gjør den mellom hvert 15. sekund ca. fram til sikringen taes ut og den slukner helt.
  14. Alpejohn, skal få sett nærmere på LCM kontaktene imorgen. Far har målt strømmer idag og konstanterte med at bilen går i dvale siden strømmen sank fra 2,36 A til 1,76 A etter 15-20 minutt. Dette var uten nav modulen koblet til, så kun skjermen som lyste. Når sikring 56 er ute så går bilen helt i dvale og strømtrekket etter 15-20 min er nede på 0,02 A.
  15. Takk for skjemaet Otis! Det var en del mer oversiktlig enn de jeg har funnet i WDS. K3 er ett av de releene vi har hatt ute og målt, både med og uten strøm på. Så releet fungerer som det skal. Skjermen og navigasjonen slår seg ikke av om vi tar ut sikring 43 eller 58 eller rele K3. Men om vi tar ut sirking 56 slukner de med en gang.
×
×
  • Create New...