Jump to content

Tommy_88

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Tommy_88

  1. Vekselstrøm, ja. Må opp i relativt høy strøm på lavspent likestrøm. Fant frem Fluke'n, har sett meg lei på støt... Lurer på hvor mange ganger jeg har aktivert og deaktivert den funksjonen, uten helt å skjønne greia. Er andre faktorer ved et lydanlegg som er viktigere OK, takk for tips. Jeg fikk pent lite ut av å måle på kabelen til HK-forsterkeren. Spørs om jeg åpner opp BM54-modulen og tar en titt, evt får tak i reparasjonskit til den.
  2. Takk for tips. Oppdaget at når jeg trykker inn knappen en høyttaler på, så kommer det litt lyd i venstre side. Aldri skjønt hva denne knappen er godt for, annet enn at lyden endrer seg litt. Det kan tyde på at denne funksjonen blør litt av høyre kanal over i venstre og motsatt. Det er forsåvidt et godt tegn, da forsterkeren tydeligvis fungerer på venstre kanal(er). Og siden problemet gjelder flere inputs (CD/aux/radio), burde det jo være noe med signalet mellom head unit og forsterker. Såvidt jeg har skjønt er det fire kabelpar som gir signal til forsterkeren i bagasjerommet. venstre foran, høyre foran, osv... Så jeg skal ta ut connectoren på forsterkeren og måle spenningen over disse parene. Litt rart er det jo at en leder i begge parene (venstre foran og bak) skal ha falt ut samtidig. Kanskje det er en kortslutning en plass, og det påvirker heile driden. Får stikke tunga bortpå og sjekke om det kiler!
  3. Hei! Har en 2004 E46 320D m/ HK stereo og navi. I går oppdaget jeg at det ikke kommer lyd fra venstre side av stereo-anlegget i det hele tatt. Samtlige høytalere, inkl den i hattehylla er døde. Dette gjelder både radio og aux. Noen som har vært borti dette? Har ikke begynt å demontere og feilsøke enda, da jeg foretrekker å vite hvilke connectorer som har hvilke signaler, og hvor kablene går. Jeg har ikke klart å finne skjemategning, men antar at alle lydkilder går inn til head unit, og ut til forsterkeren i bagasjerommet. Høyttalerne i hattehylla har vel en egen forsterker som får signal fra hovedforsterkeren?
  4. Hei, Har en lekkasje i motorrommet, men såpass lite bilkyndig som jeg er, aner jeg ikke hvor det lekker fra. Eller, jeg ser lekkasjen, men vet ikke hvor slangen går til/fra. Har prøvd å finne slangen i delekatalogen uten suksess. Legger ved bilde. Blir litt forvirra, så vidt jeg kan se er dette en slange fra servoolje-tanken, mens jeg opplever å måtte etterfylle motorolje. kanskje jeg har en motoroljelekkasje jeg ikke ser, og en servooljelekkasje jeg ikke har blitt klar over enda... Noen som kan hjelpe meg med delenr? Sent from my iPhone using Tapatalk
×
×
  • Create New...