gl_sollid

Medlem
 • Innholdsteller

  64
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om gl_sollid

 • Rang
  Fenrik

Profile Information

 • Interesser:
  Trondheim
 1. Selger splitter nye Vossen CVT 20" felger med ferdig avbalansert Continental SportContact 3 Se link: http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=46845477&editAd=true Kontakt meg på glenn.sollid@gmail.com ved interesse.
 2. gl_sollid

  Kanalrust på e36 328i spm

  Jeg vet av et firma på Øysand i Trondheimsområdet som tar på seg slike jobber til en fornuftig pris. ( Du får 2500,- for og dra hit) Tror de heter Trondheim Bil-Demontering AS. Tlfnr: 72 87 20 60 http://www.trondheimbildemontering.no/
 3. gl_sollid

  Prisfall på e60

  Det er vel ting som blir byttet når bilen har service hos Bmw hhv GS og Strandveien. Det byttes vel ikke på eget intiativ fra en inkompetent person når det kommer til mekaniske ting på en bil. Er jo en grunn til at service da blir gjort hos autorisert BMW verksted, og fulgt etter boka.
 4. gl_sollid

  Prisfall på e60

  Kan nevne ut fra kvittering fra GS, så ble turbo byttet på ca 90 000 km
 5. gl_sollid

  Prisfall på e60

  Angående E61 525D M-sport. Kjøpte denne bilen i god tro i November 2011. Bilen hadde selvsagt Naf-test dagen før kjøp, og her var det fritt fram for og bli storfornøyd. Utbedring fra forrige eier var KUN ny turbo til 25 000 hos GS , samt vanlig serviceintervall. I god tro kjøpte jeg denne bilen om at man skulle bli storfornøyd, og det startet slik. God kjørefølelse og en drøm og kjøre mtp automatkasse osv. Så begynte problemene på rekke og rad: - Defekt Nivåregulering 12 000,- - Fukt i antenneforsterker - 3900,- - Defekt parkeringssensor - Ble ikke fikset før salg. - Airbag sensorlampe - Ble ikke fikset før salg. -Tett drenering rundt panoramatak - ble ikke fikset før salg. - Ledningsbrudd i bakluke - ble ikke fikset før salg. Estimert kostnad for og få fikset det som ikke ble tatt før salg ca 25 000,- Hadde med andre ord feilmelding i denne bilen stortsett hele veien, noe som gjorde at bilen ble solgt etter 8 mnd. Kjøpt for 300 000 + omreg . Solgt 8 mnd etterpå 270 000,- ca tap på 60 000 inkl nye felger som ble kjøpt mens denne var i mine hender.
 6. Denne går for 270.000 + omreg. til førstemann. Selges grunnet husbygging, så bilen må bort.
 7. Takk for tilbakemelding. 1. Har sjekket dette tidligere og fikk det ikke til å fungere. 2. Skal få tatt en diagnose 3. Skal det være sånn knitre lyd? isåfall så var det en i midten foran som ikke hadde lyd i det hele tatt, og det forklarer kanskje problemet her? Kostnad for bytte av sensor som er gåen?
 8. Har fått 3 ulike feilmeldinger siste mnd på min 2005 E61 525dat. Sinnsykt irriterende da jeg frykter at dette blir DYRT. Hatt sinnsykt mye trøbbel med bilen, noe som er sykt irriterende når bilen er som en drøm å kjøre på veien, samt god plass til familien. Følgende feilmeldinger har kommet i denne rekkefølgen: - brakelight right failure (kommer sporadisk , høyre ytre bremselys fungerer ikke, ledpærer i bremselys i bakluke fungerer kun på halve siden) - Restraint faulty (airbaglampe og setebeltelampe lyser hele tiden) - Pdc failure ( fungerer ikke) Frykter at det muligens er et kabelbrudd når det gjelder lysene, men kan dette også skyldes resten? Bilen skal selges, men er ikke så veldig artig og selge med de feilene som er nå. Tips anyone ?
 9. gl_sollid

  Følgende feilmelding på min E61

  har fått akkurat samme feilkode på min nå mister:/
 10. gl_sollid

  feilmelding E61: right brakelight failure

  Vet ikke hvor grundig de gikk over...men de gjorde det vel kun i bakluken..i kabelstammen til bakluken. Noen som reparerer dette for en rimelig penge:) ?
 11. gl_sollid

  feilmelding E61: right brakelight failure

  Jeg fikk sjekket for kabelbrudd hos Bilradiospesialisten i går, og de kunne ikke finne noe brudd desverre:/ Vil anta at de som jobber med kabler osv. skulle ha nok kompetanse til og finne eventuelle brudd. Sendte også med den bruksanvisningen jeg fikk av Tom K til dem på forhånd.
 12. gl_sollid

  feilmelding E61: right brakelight failure

  Enda litt mer spesifikk info for å prøve å komme til bunns i dette irriterende problemet: - Øvre bremselys i bakruten -> Venstre siden med LED-pærer fungerer ikke. - Ytterste baklys på høyre side fungerer ikke (fungerer noen ganger ved bremsing), Det kommer også lys i baklykten med en gang tenningen skrues på men dette forsvinner etter 4-5 sekunder. Når det gjelder øvre bremselys kan vel dette komme av at jeg hadde vannskader hos antenneforsterkeren. Er vel ganske sansynlig at det er kommet fukt inn der også. Når det gjelder høyre baklys så er jeg helt blank. Noen som kan hjelpe:) ?
 13. gl_sollid

  feilmelding E61: right brakelight failure

  Pæren fungerer på høyre bremselys den!
 14. gl_sollid

  feilmelding E61: right brakelight failure

  Blåser liv i denne tråden igjen. Vært hos bilradiospesialisten i Trondheim, for å få sjekket ledningsnettet. De fant ingen brudd og heller ingen ledninger som hadde mistenkelige "knekker eller slitasje mot isolering. Det som derimot er avdekket er at nesten alle Led-pærene i øvre bremselys ikke virker. Kan dette være årsaken til at jeg får opp "brakelight right failure" som feilmelding?
 15. gl_sollid

  PenguiN-`s nye E60 525D Msport

  Handler om og gi seg før leken går galt:P Når det gjelder effekt på 525d før 2007 så har vel bilen orginalt 177 hk og ca 400-410 nm. Men min chip hos Diesel Power, har de tatt ut ca 60 hk ekstra og 100-120 nm ekstra. Med andre ord yter den nå 235-240 hk en plass og 500-520 nm. Går meget godt Så chip anbefales PenguiN-