Jump to content

KBN

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About KBN

  • Rank
    Korporal

Profile Information

  • Kjøretøy
    E46 E70

Recent Profile Visitors

153 profile views
  1. Den hevet seg under kjøring. Og fikk feilmelding under kjøring.Det er nå kommet feilmelding på høyre sensor så da bør det være greit å fikse
  2. Får feilkode 5F9A Control-time fault å ingen andre feilmeldinger. Har hatt av av armene på begge nivå sensorene bak å begge kjentes fine ut. Men bilen står på stylter bak å begge belgene er knallharde så kompressoren gjør i hvertfall jobben sin. Noen ideer siden jeg ikke får feilmelding på sensorene bak?
  3. Hadde akkuratt det samme problemet på en 320d. Så at når jeg ruste bilen og ikke fikk mer enn 3000 omdreininger ble slangen inn på manifoil sugd flat. Fant da et skims som hadde kilt seg i eksosdelen på turboen.
  4. Hadde samme feil på min. 3 dyser var defekt
  5. Fant en link som tar for seg litt om batterier http://www.hellanor.no/no/produkter/tilbehor/batterier/verdt_a_vite/
  6. Sjekk børstene, hvis disse står på regulatoren burde det være greit å skifte
  7. Hvis det er samme opplegget som på e46 med 2 kontakter inn på viskermotoren der den ene består av 3 tykke og den andre kontakten har flere tynne ledninger så må du nok spandere på deg ny motor for da ligger styringen til spyler i viskermotoren
  8. Da var problemet løst. Måtte bytte vindusviskermotor med tilbehør. Svart liten boks som ledningene går inn på har nok vært utsatt for fuktighet og elektronikken var def.
  9. Vinduvisker og spyler virker ikke. Ledningene i bakluka er ok, måler 12v på viskermotoren. Spylermotor er i orden men får ikke spenning når jeg skal prøve å spyle. Har sjekket alle sikringer i hanskerommet, prøvd med ny viskerbryter. Noen som har ide om hva som err galt.?
×
×
  • Create New...