Jump to content

nydlagut

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

About nydlagut

 • Rank
  Sersjant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Ålesund
 • Kjøretøy
  e30

Recent Profile Visitors

297 profile views
 1. Hei! Oppdaget i går kveld at bilen dugget på innsiden av rutene og fant ut at dørken på passasjersiden er helt våt. Er det noen som har vært borti lignende og har en viss formening om hvor jeg skal begynne å lete etter lekkasje? Hadde tidligere en 2004 X3 og den hadde lekkasje i dampsperren i passasjerdøra. Har ikke hørt om dette problemet på nyere X3 så setter pris på innspill.
 2. Tusen takk for gode svar! Bilen jeg kikket på ble nylig solgt men har en 11-modell i kikkerten nå. Jeg er litt bekymret for det velkjente registerproblemet noen av disse motorene har hatt. Men som sagt, ved jevnt vedlikehold og oppfølging så tåler vel det meste noen kilometer.
 3. Hei! Som tittelen sier så er jeg på utkikk etter en X3 f25 til overkommelig pris. Har kommet over en godt utstyrt 2012-modell, 2.0 163hk, men med 229.000km på telleren. Men derimot til en rimelig pris. Av større reperasjoner vet jeg at turbo et skiftet tidligere. Jeg vet at en må regne med at ting kan dukke opp på en bil med denne kilometerstanden men ellers, er det et "skummelt" kjøp?
 4. Hei! Skiftet svinghjul og clutch i går på min x3 e83 med m47 motor grunnet dårlig dobbelmassesvinghjul. Symptomene var de vanlige, lugging ved gasspådrag og en ekkel lyd når jeg trådde inn clutchen. Monterte nytt og alle ulyder er borte. Men når jeg aksellererer så slurerer clutchen og den typiske lyden av ulende svinghjul kommer tilbake. Under vanlig kjøring er det stilt. Er det noen som har vært borti lignende? Er det noe som kan "gå seg til"? Eller må jeg ned igjen med svinghjulet? Er det mulig det er feil på det nye jeg har kjøpt? Har kontrollert at delene stemmer. Det er ri
 5. Har du kun bretta ut orginalskjermene under skjermbredderne bak? Jeg kjørte med glassfiberskjermer bak på e30meet i år og begge bredderne forsvant i første heatet. Har spacere så hjulene stikker ca 3 cm utfor skjermen på begge sider. Så jeg må finne på en løsning for å unngå at skjermene ryker og det ser ut som du har funnet en Lykke til med nytt karrosseri, bra arbeid med e30en så langt
 6. Hei! Er det noen som vet hva lengden på et servoledd er på e30 kontra e30 uten servo? Skal ha e36 tannstang på banebilen og tenkte derfor å korte inn det leddet som jeg har. Men finner ikke nøyaktige mål. Har demontert alt av styring i bilen så jeg klarer ikke å måle selv. Er det noen som evt har ett ledd liggende og kan ta et mål? Mathias
 7. nydlagut

  M20 på M50

  Hei! Vet at her er mange tråder angående dette allerede men finner ikke spesifikt svar på det jeg lurer på. Men jeg skal altså bruke ett m20 svinghjul på en m50 motor med orginal girkasse og clutch. Har forstått det slik at dette er plug and play så lenge jeg bruker utløserlager fra e21 325? Stemmer dette?
 8. Bygger e30 m50b25 turbo selv men tenkte å prøve ut en holset hx35 Tenkte jeg skulle legge meg på rundt 350hk i første omgang iom jeg har orginal innmat Men blir spennende å følge med!
 9. Ikke værst Hvilken turbo har du? Har du erfaring med holset?
 10. Jeg hadde samme problemet på min M52b25, 323i 96 modell. Der trodde jeg det var lmm som var problemet. Kjøpte også ny hjerne uten resultat. Åpnet til slutt orginalhjernen og så at to kretser hadde blitt koblet sammen (ser svidd ut), mest sannsynelig pga fukt som er et vanlig problem der hjernen ligger på disse bilene. Jeg skrudde hjernen i biter, dynket den i elektrorens og tørket den lett med ett papir. Så lot jeg den ligge på badegulvet i 24 timers tid. Etter dette fungerte alt helt topp! Du kan ivertfall åpne og se.
 11. Ok Får sett filmen ja, ser ut til å fungere bra! Hvor mye hester ligger den på tror du?
×
×
 • Create New...