ToreA

Medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om ToreA

 • Rang
  Visekorporal

Profile Information

 • Kjøretøy
  2004 E61 525d Touring

Nylige profilbesøk

100 profilvisninger
 1. Takk for info, da tar jeg sjansen
 2. Takk. Vildet som regel gå greit å gå for en med annet delenummer/nyere hardware? Min defekte har HW v10, denne på eBay har v13
 3. Jeg har en defekt MULF med delenummer 84.21 6-948404-01. Når den er innkoblet i bil er iDrive helt på tur, uresponsiv og lyd kutter i hytt og pine. Forstår av internett at dette er veldig vanlig. Har forsøkt både dynking i elektronikkrens og baking i ovn som forsøk på å fikse eventuelle dårlige loddinger. Kan jeg erstatte denne, eks. med en som er litt nyere, uten å måtte gjøre noe koding? Tenker da spesifikt på denne på eBay med delenummer 84.21 9-111718-01. Jeg vet jeg kan installere Dension-gateway, men jeg har allerede Kufatec Fistune DAB, og bilen skal klargjøres for salg, så håpet var å billigst mulig fikse Bluetooth handsfree.
 4. Vindusviskeren har begynt å tulle, tar jeg eksempelvis hendelen ned for et sveip tar den gjerne 10 før den stopper. Ofte når den stopper stopper den også for høyt. Jeg har byttet viskerreléet, men det hjalp ikke Er det en posisjonssensor i mekanikken eller i motoren jeg kan sjekke? Må jeg åpne motoren eller krype til korset og kjøpe ny svindyr motor?