Stian Aune

Medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Stian Aune

 • Rang
  Visekorporal

Profile Information

 • Kjøretøy
  bmw e36 318i

Nylige profilbesøk

40 profilvisninger
 1. Stian Aune

  EWS... E36

  Okei høres bra ut bare å sende hjernen til deg?
 2. Stian Aune

  EWS... E36

  Her har du bilde av m43b16 hjernen Skjønner at det er lettest å sette inn en original motor med samme motorkode, var litt kjapp i motorbytte da jeg ikke hadde satt meg inn i hvordan EWS fungerer. (har selvfølgelig byttet til en annen motor om jeg hadde vist alt det jeg viste idag) hadde denne motoren stående å ettersom det bare er en bruksbil så ble denne fort satt inn uten å tenke noe mer over EWS på disse motorene. Men synes det er rart at det ikke er mulig å Delite EWS uansett da, Jeg er vell ikke den eneste som har satt inn en EWS 2 motor I en EWS 1 Bil? Virker som det er mye lettere å bytte til m50,m52 motorene da disse har siemens hjerner, disse får du sent inn til programmering som fjerner EWS i hjernen. Virker som eneste utvei ut av dette er å få hjernen sent inn til EWS delite (Finner ingen som gjør det på bosch hjerner) Eller bytte hele ledningsette i bilen til EWS 2 (noe som er totalt uaktuelt å begynne med)
 3. Stian Aune

  EWS... E36

  Har søkt på EWS delite til m43b16 ja, men finner ingen som gjør det. Virker som ingen fjerner EWS på bosch hjerner som dette er. Har ikke mulighet til å få taki EWS fra donorbilen da den er kastet men jeg får jo kjøpt Hjerne med komplett EWS på nette som du sier. Men vil være 100% sikker på at dette vil fungere før jeg bruker flere tusen kroner på det. så jeg lurer på hvordan det er å montere EWS systeme i min bil fra 91? som ikke har noen form for EWS slik som nøkkelring osv. Passer EWS boksen under hanskeromet i min bil? Er det noen plass og koble til nøkkel med EWS modul under rattstamme? da jeg ikke har dette systemet fra før.
 4. Stian Aune

  EWS... E36

  Har byttet motor i min 91mod e36 (m40b18) til M43b16 97mod motor. fikk selvfølgelig ikke start etter motor byttet da (m43b16) hjernen fra 97 har ews. byttet da til en m43b16 hjerne fra en 1994 mod (de har ikke ews) å har fått fyr på bilen. Bilen er kjørbar men fjusker endel og jager litt på tomgang når den blir varm, Har stor mistanke om at det er hjernen som forårsaker dette. Ettersom det er forskjell på m43b16 motorene fra 1994 til 1997 det er en sensor til på innsuget på 97modellen som den fra 1994 ikke har. så spørsmålet mitt er om du har noen forslag å få fjernet ews på den orginale hjernen, har lest litt med finner ikke noe ews delite på bosch hjerner. så er da eneste alternativet å finne en m43b16 97mod bil og ta hjerne å plukke ut alt som hører til ews å motere på min bil? håper på svar