Jump to content

Skara

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Skara

 • Rank
  Korporal

Profile Information

 • Kjøretøy
  BMW x3

Recent Profile Visitors

170 profile views
 1. Skara

  Bmw X3 f25

  Så på YouTube når de gjorde denne jobben på en f06, da demonterte de bilen i atomer. Det er ingen feilkoder på bilen, men jeg har fått sjekket at signalet sendes, men de greide ikke å finne ut om det er kabelen frem til displayet eller om det de displayet som er gåent.
 2. Skara

  Bmw X3 f25

  Jeg har en Bmw 2014 mod som Head up displayet har slutte å virke. Noen andre som har hatt samme problem?? Jeg trenger noen tips på hvordan en kan montere det ut av bilen, går det an å ta det ut ovenfra uten å demontere hele dashbordet.
 3. Skara

  X3 f25

  Har en x3 f25 2014 som head UP displayet har sluttet å virket på. Noen som har opplevd dette og hvordan en kan angripe dette problemet. Kan det eventuelt fikses via diagnoseapparat.
 4. Skara

  X3 og sommerdekk

  Hei Jeg har en X3 fra 2015 som trenger nye sommerdekk. De dekkene jeg nå har sporer noe helt forferdelig og jeg trenger tips på nye dekk som ikke sporer. Den dekkdimensjonen jeg har foran er 245/45-19 og bak 275/40-19. Det står i dag rund flat hjul på bilen, noe som ikke skal på denne bilen igjen. På forhånd takk
 5. Her tenkt å montere Helle xenon ekstralys på min Bmw f25. Det jeg lurer på er hvor kan jeg ta ut styrestrøm til ekstralysene. (noen som vet fargen på ledningen) Kan jeg bruke relesettet som følger med sammen med ekstralysene eller må jeg bruke de såkalte "proff" sette som Hella selger. (beregnet for biler med bixenon). Takker for innspill her.
 6. Hei, trenger litt hjelp. Hvilken skiboks og lasteholdere vil passe best til en x3 2015 mod. Det må være en boks som ligget lavt over taket på bilen. Takker for innspill.
 7. Skara

  BMW Remote

  Hei Har lastet ned appen "BMW Remote" da jeg fortrinnsvis ønsker å styer webastoen. Ser i "demo" funksjoen at en skal kunne styre: Låse/stenge bilen, slå på hornet, google map og styre tilleggsvarmer/kjøling av kupe. Når jeg har registrert inn bilen i denne appen får jeg bare google sitt kart i appen. Hvorfor får jeg ikke alle funksjonene som er i demo appen? Takker for innspill!
 8. Skara

  X3 f25 fjernlys

  Nå begynner det å bli litt interessant. Hvor kan jeg finne informasjon om det går an å programmerer inn de innerste lysene på denne modellen? ( info på nett) Jeg får ta en telefon til et BMW verksted for å prøve å finne svar på dette. Takker for svar
 9. Skara

  X3 f25 fjernlys

  Må vel bare leve med dette da. Takker for alle innspill
 10. Skara

  X3 f25 fjernlys

  OK, virker litt rart at BMW lager "dummies" lykter på en sånn bil. Da blir neste spørsmål, går det an å få kjøpt en orginal innsats til disse lyktene slik at man får et ekstra sett med fjernlys?
 11. Skara

  X3 f25 fjernlys

  Hei Har akkurat hentet meg en 2015 mod x3 og jeg lurer på en ting når det gjelder fjernlysene på denne bilen. Er det slik at det ikke skal være lys i de innerste lysene i hovedlykten når fjernlysene er tent? De ytterste lysene i hovedlykten dimmer helt normalt mellom fjern og nærlys. Det er xenon lys på bilen. Virker noe rart dette! Håper noen kan være behjelpelig her.
×
×
 • Create New...