k.p

Medlem
 • Innholdsteller

  136
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om k.p

 • Rang
  Løytnant

Profile Information

 • Kjøretøy
  E61 2009 525 D xdrive

Nylige profilbesøk

527 profilvisninger
 1. k.p

  Finner ikke bilen

  Nå har jeg testet webastoen litt. Can feilen får jeg ikke slettet. Webastoen starter ikke opp skikkelig på første forsøk. Hører noen tikk og vifta går. Så lukter det litt sur eksos og vifta går fortere. Så full stopp. Hverken med fjernkontrollen eller timer. Men starter på andre forsøk som jeg gjør rett etter første. Da brenner den og går rett. Den er jo helt splitter ny, så her må være en annen feil. Batteriet er også nytt. Forøvrig fungerer webastoen feilfritt når bilen startes ute i kulden. Da starter webastoen med en gang bilen er startet.
 2. k.p

  Finner ikke bilen

  Ja enda bedre. Har du sjekket om can feilen kommer tilbake igjen i ettertid? Nå når jeg har brukt ista en del i det siste virker det som at programmet er følsomt for spenning. Får oftere gule ecu når bilen er avslått, enn hvis jeg har den igang. Selv med nytt batteri
 3. k.p

  Finner ikke bilen

  Akkurat, ja det så ut som der kunne vært fuktighet. Sprayet elektrorens på pluggen. Men skulle kanskje vært smurt med litt elektrofett i tillegg..
 4. k.p

  Finner ikke bilen

  Prøvde å søke opp feilkoden i ista, men det var ikke så mye svar å finne annet enn at det er kommunikasjonsfeil. Men at det ikke vil komme noe varsel i bilen på dette. Trykket på on på fjernkontrollen til webastoen. Da ble det liv i vifta, men så stoppet den. Trykket en gang til å da startet webastoen å gikk som den skulle. Vil anta den ikke tente slik den skulle første gang? Foreløpig tror jeg webastoen virker som den skal. Får se om den starter når jeg setter den på timer imorgen etter jobb. her er bilde fra inpa
 5. k.p

  Finner ikke bilen

  Noen som har vært borti denne koden på webasto(shzh modulen)?
 6. k.p

  E60/61 tråden

  Ja det er uten tvil smart. Jeg har full defapakke og webasto. Litt usikker på hvor stor defa Smartcharge ladern er. Men den er nok ikke stor, så det er vel en fordel å bare plugge den i når bilen står i garasjen. Så får batteriet vedlikeholdslading. Men en slik Ctek lader er nok enda bedre for å topplade innimellom.
 7. k.p

  E60/61 tråden

  Aldri opplevd noe slikt.
 8. k.p

  E60/61 tråden

  Vel, satt inn ett varta 95 amper agm. Men får jo ikke kodet 95, så nærmeste bli vel 90. Usikker på om det kan skape problemer. Tenker om batteriet ikke vil topplades hvis bilen tror det er ett 90 amper.
 9. k.p

  E60/61 tråden

  Men er det nok å registrere i f eks ista? Eller må man også kode i ncs? Koden som lå inne var for ett 90ah_agm fra før. Så da er det kanskje ikke nødvendig?
 10. k.p

  E60/61 tråden

  Fikk registrert bytte med ISTA. Satser på at det er iorden. Får la bilen stå også teste webastoen senere.
 11. k.p

  E60/61 tråden

  Virker sånn ja. Registrerte batteribytte med INPA først. Når jeg etterpå skulle kode med ncs valgte jeg 95. Men så så jeg det allerede lå inne med 90ah_agm i filen. Var nok ikke riktig å skrive inn 95. Da kom feilmeldingen
 12. k.p

  E60/61 tråden

  Skulle kode inn det nye batteriet og skrev inn 95 ah. Får bare feilkode på ncs nå. Klarer ikke kode igjen. Noen tips til hva jeg kan gjøre ? Kommer ikke til process ecu igjen . Bare feilmeldingen som kommer opp.
 13. k.p

  E60/61 tråden

  Ikke verst! spesielt at Banner var originalt batteri. Mest vanlig er vel Varta med bmw logo merket oppå. Hvilket nytt batteri monterte du? Har selv bestilt Varta agm 95 ah til min e61. Det gamle er snart 10 år, i mai 2019.
 14. k.p

  Finner ikke bilen

  Må se iløpet av helgen hvilket hjørne 🤔 Men kan det være feil kabel altså?