anda22

Medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av anda22

 1. anda22

  F10 hjulproblem

  Hei ! Skulle bytte vinterhjul på nye bilen min, og når eg bytta skjønte eg raskt det var for lange bolta. Hjula gjekk ikkje rundt og bilen rikka ikkje seg. Reiste innom 2 forskjellige dekk butikker og fekk nye hjulbolter. Men dei var seffølgelig for lange. Reiste innom den lokale bmw forhandleren og fekk tak i nye hjulbolter der, men dei også var for lange, og hjulet gjekk ikkje rundt. Kjørte på sommerhjulet og det gjekk heilt fint rundt. Felgane er av typen "bmw 7842651" som er originale felga og skal passe til bilen. Noken som har vert bort i samme problemet ? Evt løsninger ?
 2. anda22

  F10 hjulproblem

  Takk for tips ! Var nok det som var problemet, sjøl om det var lik dekk dimensjon framme og bak. Følte meg passe dum der eg sto
 3. anda22

  E34 m5 touring

  Hei! Lurte på om noen hadde info på min fars gamle E34 m5 touring. Han kjøpte den ny på tidlig 90tallet, bilen var av fargen laguna green. Originalt registrert som varebil (grønne skilt) Han husker ikkje registrerings nummeret heilt, men han meiner det var TV58xxx eller noke lignande. Bilen var nürburgring pakke på og ein 3,8l. Hadde vært kjekt om noken hadde noke informasjon om den.
 4. Har en 325tds sedan som skal på hoggaren snart. Lurte på om noken trenger deler? Motor, mellomaksling, diff, stikkaksling er i god stand. Automatkassa er gåen. M-tech fanger uten lister framme og bak. Lykter, blinkera med klart glass. Elektrisk takluke, usikker på stand då bilen ikkje har vert starta på ei stund. Framskjerma, den eine har vert lakka på, må pussast ned og lakkerast opp igjen. Dører, litt rust nede i kanten på alle, men ellers fine. Interiør i stoff. Er det eg kommer på i farta, spør om pris eller om det er noko meir du lurer på Bilen står i førde, sogn og fjordane, kan også ordne frakt til oslo.