bmwe46eier

Medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om bmwe46eier

 • Rang
  Sersjant

Profile Information

 • Kjøretøy
  bmwe46

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. bmwe46eier

  Byttet støtdemper og endekule, nå masse varsellamper

  "Innen den tid kan det hende den nye demperen har tatt kvelden". Ser ikke hvorfor den nye skal ta kvelden så fort Uansett er hjulstilling utført og alle lamper er borte.
 2. bmwe46eier

  Byttet støtdemper og endekule, nå masse varsellamper

  Hvorfor skulle den det?
 3. bmwe46eier

  Byttet støtdemper og endekule, nå masse varsellamper

  Penger vet du Er student så kan ikke koste på alt samtidig. Neste demper blir tatt etter sommeren
 4. Hei! Byttet venstre støtdemper foran på fredag+kule på styrestaget. Kjørte hjem og skjønte at hjulstillingen er på bærtur da rattet er helt skeivt. Dette ordnes lett nok med hjulstilling til uka. På vei hjem begynte dtc, dbc og varsel for dekktrykk å lyse. Dekktrykksystemet sier det ikke er funksjonelt. Skjønner ikke hvordan dette kan ha skjedd? Noen tips til å ordne dette, og er dette på grunn av at hjulstillinga ikke er riktig? Er en e60 for de som lurer. Takker for svar.
 5. bmwe46eier

  e60 520d fusker

  Hei! Har en e60 520d m47 motor? som ikke er happy om dagen. Når jeg kjører fusker den på turtall og fart, altså nålene jukker frem og tilbake. Er det samme om jeg holder gass i park og N. Drar ellers fint når jeg gir mer gass. Noen som har en anelse hva det kan være? Ikke noe varsellamper
 6. bmwe46eier

  BMW E39 S50B32 TIL SALGS!

  strøken bil! Men er litt i tvil om baklyktene :S
 7. bmwe46eier

  glødeplugger, for dyrt

  Er nok ikke det faktum at jeg unngår, heller pengene det står på er student begge to med leie osv. betalte også akkuratt for abs fiks på min egen bil.
 8. bmwe46eier

  glødeplugger, for dyrt

  Takker for svar. Er det som er min største bekymring, det faktum å knekke en av dem. Spørs om jeg bare får bite i det sure eplet å spare til verksted da. Hvordan kan man til nød starte bilen om den ikke vil en kald dag?
 9. bmwe46eier

  glødeplugger, for dyrt

 10. bmwe46eier

  glødeplugger, for dyrt

  Hvordan endte du med å løse dette? er e46 320d ja, dama sin bil
 11. bmwe46eier

  glødeplugger, for dyrt

  Hei! Har akkurat påkostet bilen 8000kr i abs deler. Verkstedet sa det lå inne feil på alle glødepluggene å fikk pristilbud på 6000kr for å bytte disse+rele. Dette svir jo i lommeboka nok en gang. Noen som vet om dette er overkommelig å bytte selv?
 12. bmwe46eier

  chippe bmw e60 525d automat

  Hei! Har kjøpt meg ny bil nå, en e60 525d. Ser folk tilbyr forskjellige hestekrefter alt etter hvilket firma du kontakter, hvorfor er dette tilfellet? Hvis du skal skrive "google så finner du svaret", så kan du spare deg. Ønsker litt konstruktive meninger om firma som er til å stole på osv. takker for hyggelige svar og meninger.
 13. bmwe46eier

  sveiset uten å koble av batteriet

  Altså han har sveiset gulvet mitt en gang for noen måneder siden og, så skal ikke forundre meg om samme greia ble gjort da (Var disse dreneringshullene som er på gulvet bak)
 14. bmwe46eier

  sveiset uten å koble av batteriet

  Skjønner det men han sveiset lyddemperen og hjernen ligger langt unna dette, ser han har slipt på hanken som går til til gummfiestet, så var nok grunnet relativt nærme. Så da trenger jeg ikke å ha noia for at han har ødelagt noe?