Jump to content

Jackyboii

Members
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Jackyboii

 1. finnkode: 105642969

  Har lagt den litt fra meg nå egentlig, var endel ting pluss ikke god magefølelse på den.

  Men dere som kan litt, er det stor forskjell på kraften i motoren på 520d og 525d? Har hovedsakelig sett på rekkesekseren pga kraft, men ser de har like mye hestekrefter ca. Går 4cyl like bra?

 2. 31 minutter siden, Marius2002 skrev:

  Bare sånn input på PDC. Den har sensorer i skjerm(du ser dem tydelig foran og bak) og som du sier, knapp innvendig. Da skjønner jeg ikke hva selger mener at det ikke er PDC-utstyr... Så dette burde du sjekke nøyere. Jeg fant VIN-nr på bilen via regnr. i annonse og derfor utstyrsliste. Den har S508A - Park Distance Control i lista.

  Ellers så det for meg ut som en fin E61, ikke modellen jeg kan best om, men flere her kan det :)

  Han sa det ikke var satt inn. Mulig jeg misforstod. Det jeg tror er at det har blitt røsket ut når det gikk i stykker i stedet for å bli fikset opp i.

 3. Noen som kjenner til denne bilen her inne?

  https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=105642969

  Jeg er millimeter unna å kjøpe, men kan veldig lite om bil. Prøvd å sette meg inn i de viktigste tingene på forhånd, men det er så mye som kan være med disse bilene at jeg "glemte" jo halvparten når jeg først så på og prøvde bilen.

  Sjekket panorama, var dugg, ba eier kjøre uten taktrekk videre hjem, får beskjed at alt var borte når han kom hjem 2 timer senere. Antydning til lekkasje? Eventuelt noe problem?

  PDC knapp, men ikke pdc utstyr, han sa det ikke var satt inn, men syns det var merkelig siden det var en knapp der.

  Ellers så bilen fin ut, fått nyoverhalt girkasse av team68 i august, regner med dette er legitte greier? Har aldri prøvekjørt andre e61 så har derfor ingen ting å referere til mtp automatkassa. Men den virket normal, ingen ulyder i alle fall.

  Partikkelfilter glemte jeg å spørre om, er dette noe som er vanlig at må byttes? Står på autopower at det kan bli dyrt og ofte må byttes mellom 150k og 200k ?

   

  Noe annet spessielt jeg burde spørre om og sjekke ut før jeg eventuelt slår til ?

×
×
 • Create New...