Jump to content

Motorhavaristen

Members
 • Posts

  120
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Motorhavaristen

 1. Det var en av anmelderne som sa det ikke var, og så ingen andre demonstrere det. Jeg syntes det er ganske nyttig faktisk.
 2. Nå er ikke jeg noen ekspert på politikk, men holder det ikke med at de foreslår det, så må et par avgiftsorienterte parti også stemme for? Typ rødt, sv eller noe sånt.
 3. Jeg hadde lett valgt en M440i hvis prisen var lik 😁
 4. Jeg har også bestemt meg å gå fra blå til grå. Dravitgrå så utrolig flott ut på en M4 innendørs jeg så på YouTube. Syntes også brooklyngrå så veldig flott ut i overskyet vær, litt kjedelig i sollys kanskje. Skulle gjerne ha sett begge deler irl.
 5. Så lav som denne bilen er så hadde jeg gått for frontleppe-abonnement hvis det skulle vært aktuelt.
 6. Jeg vet at det sto det øverste (likt som på GC) først, men siden har det blitt endret.
 7. Jeg syntes det ser glorete og gammeldags ut med cognac-farget plast under dashbordet. Var ikke klar over at det var skinn også der, hadde egentlig tenkt å velge bort skinntrukket dashbord pga at man egentlig ikke ser noe av det. Skjermene fyller jo hele synsvinkelen omtrent. Min gamle 5serie har utrolig bra kvalitet på dashbordet, selv om det er plast, så om det er samme materiale syntes jeg det er greit nok.
 8. Jeg for min del syntes 19 tommerne ser fine ut. Har sett kulere design, men 20” var ikke noe bedre. Linjene på bilen passer fint til at det ikke er noen ekstra bredding, og vinterfelgene ser nok fort litt dumme ut med den ekstra lille skjermen. Hadde det vært en 911 ville jeg sagt desto bredere, desto bedre.
 9. Basert på innleggene over kontaktet jeg min forhandler i dag, de bekreftet at det gjaldt nye bestillinger, men mente at jeg (som bestilte i slutten av Juli) ville få den lenge før, sannsynligvis i vår. Men det virket fortsatt spekulativt. De ville få produksjons-slots i november, og da kunne de si mer om når bilene ble levert.
 10. Grattis, den interiørfargen er skikkelig kul. Jeg valgte m sport setene, og da kunne jeg ikke velge den der. Men de setene der ser veldig gode ut også.
 11. Polestar 1 er pen! Men 2 ser jo ut som en murstein fra siden. Den er altfor høy!
 12. 633 med så og si alt av utstyr, eks vinterhjul.
 13. Det er det eneste jeg er skeptisk til, om den er noe gøy å kjøre. Alle elbiler så langt har vært gørrkjedelige. Tok en sjanse nå, hvis den ikke er gøy kjøper jeg heller en brukt M4, M440 eller 911 og selger den igjen på Finn. Men hvis den er litt gøy, har alt moderne utstyr, fabrikkny til den prisen, så er det et veldig bra kjøp, selv uten en ordentlig rekkesekser.
 14. Takk for info. Var ikke noe der som var noe jeg absolutt ville hatt. Hadde lett betalt en del ekstra for B&W anlegg, prøvde det i X5M Competition, det var helt rått, like bra som i stuen hjemme. Ellers hadde det vært rått å få den i Isle of Man Green, det er den fargen M3en i katalogen der har.
 15. Legger ut full tilvalgsliste her, hvis noen er interessert. Den ser litt annerledes ut enn den på nettet.
 16. Hva betyr det? At du kan vente opsjoner som ikke er på listen? Har ikke kjøpt ny BMW før.
 17. Det er standard. Har det på ordrebekreftelsen min, det står i listen, men kr 0.
 18. Jeg lånte model 3 performance for en mnd siden og bremsene ser ca like ut som den (den også har svære bremser). Men denne bilen er riktignok 20% tyngre. Merket ikke sånn veldig noen overgang mellom regenerering og bremser på den heller. Jeg valgte vekk varme i baksete og driving assistant professional tror jeg det het. Det var i praksis kun forskjellige lane assistant funksjoner. Selgeren sa st BMW sine selvkjøringsfunksjoner ikke var gode og ikke var vits å bruke penger på. På nettet står det at det også inneholder cruise control, men dette er standard. Resten beholdt jeg, så fikk en besparelse på rundt 10k der. Ang vinterdekk. Det står nederst på siden på nettet noen vage reservasjoner om at dette er eksempelpriser og ikke nødvendigvis korrekte eller bindende. På min bestilling er vinterdekk midlertidig tatt ut, han visste ikke noe om det men, når presset, innrømmet at 34 000 var hinsides dyrt. Dette var mest for framtidig bruk, slik jeg forsto det. For tjenester som ikke finnes i dag, feks kommunikasjon mellom biler. Veldig vagt. Ble fortalt at veldig få hadde valgt dette.
 19. Jeg leser at den har 200kW regenerering, det høres veldig mye ut, men hvor mye har feks en tesla model 3? Den er også progressiv ved hastighet, det ligger noen tekniske bilder med kurver ett eller annet sted. Det påstås at det skal være en veldig sømløs overgang mellom brems og regenerering på denne bilen. Det sto et sted at noen av felgene var ekstra lette, hadde vært greit å vite hvilke det gjaldt. Regner med det er de dyreste. Det ser kult ut med den ekstra bredden, men 20% rekkeviddetap er vesentlig, da må man virkelig like å kjøre på bane, og vet ikke om det er gøy med denne engang.
 20. Hva er egentlig den M teknikk pakken? Standardbremsene ser ganske heftige ut, det sto en 440 i butikken med visstnok samme bremser. Kombinert med en heftig motorbrems blir det nok plenty, eneste må være om man har tenkt å bruke den mye på bane, og kjøper en av felgene med performance dekk.
 21. Da har iallfall jeg lagt inn bestilling. Tror denne blir skikkelig bra, gleder meg! Portimao blå med det meste av utstyr. Valgte 19” felger av type 859. Liker også 860, så kan være jeg bytter. Selgeren påpekte at man ikke sparer noe på ‘supercharged’ utgaven, så man kan velge den under og velge vekk det man ikke ønsker. Forhandler vil ikke gi rabatt uten å selge vinterdekk, og det er jo greit nok, men syntes ikke prisen på 34 000 eks mva var på noen måte fair. Ser at konfiguratoren nå har priser på vinterdekk og at de er på 22 000, mye mer fornuftig.
 22. Har plutselig fått et problem med at bilen ikke vil gå fra drive til revers. Den går til nøytral, så må jeg prøve på nytt før den går videre. Må sies at jeg kanskje sølte litt vann ned i girvelgeren for noen dager siden. Hvordan funker den mekanismen? Det kan jo ha noe med en slags sperre for at bilen er i ro og bremsen inne? Vanligvis funker det å gå rett i revers så lenge jeg ruller sakte og har maks 5 km/t forover. Har 07 E61 LCI med joysticken som. De første nye biler fortsatt har.
 23. Hei, alle. Jeg har brukt ISTA-D+ en stund, og det har fungert fint, men på et tidspunkt begynte jeg å miste kontakt med forskjellige moduler. Det har nå vært slik i et halvt år. S0078: No communication possible with: Central information display S0098: No communication possible with: Electronic fuel pump control module S0129: No communication possible with: Engine electronics or diesel electronics osv.. Ca 2/3 av modulene får jeg fortsatt kontakt med. De forskjellige modulene virker ok, funksjonsmessig. Tenker det må ha noe å gjøre med kommunikasjonen. Har bestilt en ny kabel fra eBay. Siden jeg får kommunikasjon med andre moduler virker det jo egentlig litt rart om det er kabelen.. noen tips?
 24. Åhh, den der var gull. Ser ut som jeg mangler nummer én. Mens vi den i gang, tips til å rense manifold? Diesel, bremserens og skrujern?
 25. Hei, er det noen som vet hvordan man fjerner innsugsmanifolden? jeg har løsnet fire lange bolter (tre oppe, en nede) og skrudd av ledningsnettet som lå oppå, men den rikker seg ikke i bakkant. Det var vanskelig å se noe der, er det en bolt eller brakett i bakkant?
×
×
 • Create New...