Jump to content

Motorhavaristen

Members
 • Posts

  120
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Kjøretøy
  BMW E61 LCI 520DAT

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Motorhavaristen's Achievements

 1. Det var en av anmelderne som sa det ikke var, og så ingen andre demonstrere det. Jeg syntes det er ganske nyttig faktisk.
 2. Nå er ikke jeg noen ekspert på politikk, men holder det ikke med at de foreslår det, så må et par avgiftsorienterte parti også stemme for? Typ rødt, sv eller noe sånt.
 3. Jeg hadde lett valgt en M440i hvis prisen var lik 😁
 4. Jeg har også bestemt meg å gå fra blå til grå. Dravitgrå så utrolig flott ut på en M4 innendørs jeg så på YouTube. Syntes også brooklyngrå så veldig flott ut i overskyet vær, litt kjedelig i sollys kanskje. Skulle gjerne ha sett begge deler irl.
 5. Så lav som denne bilen er så hadde jeg gått for frontleppe-abonnement hvis det skulle vært aktuelt.
 6. Jeg vet at det sto det øverste (likt som på GC) først, men siden har det blitt endret.
 7. Jeg syntes det ser glorete og gammeldags ut med cognac-farget plast under dashbordet. Var ikke klar over at det var skinn også der, hadde egentlig tenkt å velge bort skinntrukket dashbord pga at man egentlig ikke ser noe av det. Skjermene fyller jo hele synsvinkelen omtrent. Min gamle 5serie har utrolig bra kvalitet på dashbordet, selv om det er plast, så om det er samme materiale syntes jeg det er greit nok.
 8. Jeg for min del syntes 19 tommerne ser fine ut. Har sett kulere design, men 20” var ikke noe bedre. Linjene på bilen passer fint til at det ikke er noen ekstra bredding, og vinterfelgene ser nok fort litt dumme ut med den ekstra lille skjermen. Hadde det vært en 911 ville jeg sagt desto bredere, desto bedre.
 9. Basert på innleggene over kontaktet jeg min forhandler i dag, de bekreftet at det gjaldt nye bestillinger, men mente at jeg (som bestilte i slutten av Juli) ville få den lenge før, sannsynligvis i vår. Men det virket fortsatt spekulativt. De ville få produksjons-slots i november, og da kunne de si mer om når bilene ble levert.
 10. Grattis, den interiørfargen er skikkelig kul. Jeg valgte m sport setene, og da kunne jeg ikke velge den der. Men de setene der ser veldig gode ut også.
 11. Polestar 1 er pen! Men 2 ser jo ut som en murstein fra siden. Den er altfor høy!
 12. 633 med så og si alt av utstyr, eks vinterhjul.
 13. Det er det eneste jeg er skeptisk til, om den er noe gøy å kjøre. Alle elbiler så langt har vært gørrkjedelige. Tok en sjanse nå, hvis den ikke er gøy kjøper jeg heller en brukt M4, M440 eller 911 og selger den igjen på Finn. Men hvis den er litt gøy, har alt moderne utstyr, fabrikkny til den prisen, så er det et veldig bra kjøp, selv uten en ordentlig rekkesekser.
 14. Takk for info. Var ikke noe der som var noe jeg absolutt ville hatt. Hadde lett betalt en del ekstra for B&W anlegg, prøvde det i X5M Competition, det var helt rått, like bra som i stuen hjemme. Ellers hadde det vært rått å få den i Isle of Man Green, det er den fargen M3en i katalogen der har.
 15. Legger ut full tilvalgsliste her, hvis noen er interessert. Den ser litt annerledes ut enn den på nettet.
×
×
 • Create New...